Obnoviť stránku

KÉRASTASE Resistance

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KÉRASTASE Resistance

Darčeková kozmetická sada KÉRASTASE Resistance obsahuje prípravky určené na starostlivosť o slabé a poškodené vlasy. Sadu tvorí šampón Resistance Bain Force Architecte, vlasový kondicionér Resistance Ciment Anti-Usure Condicioner a obnovujúca starostlivosť Resistance Ciment Thermique. Šampón obnovuje a posilňuje vlasové vlákna, takže po použití sú vlasy hladké, mäkké a plné lesku. Kondicionér napravuje poškodenie u slabých alebo u chemicky poškodených vlasov a dodáva im mäkkosť a lesk. Obnovujúca starostlivosť Thermique vyživuje vlasové vlákna a poskytuje im dlhodobú tepelnú ochranu až do 230 °C. Vlasy sa ľahko upravujú, sú pružné a lesklé.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady KÉRASTASE Resistance

  • Sada kozmetiky Kérastase z radu Resistance Force Architecte
  • Sada obsahuje šampón na vlasy, kondicionér a obnovujúcu a posilňujúcu termoochrannú starostlivosť
  • Vlasový šampón Bain Force Architecte obnovuje poškodené a lámavé vlasy
  • Vlasy chráni proti vonkajším vplyvom a zanecháva ich hebké a lesklé
  • Krémový kondicionér obnovuje štruktúru dlhých vlasov, dodáva im objem
  • Ciment Anti-Usure je určený na oslabené prírodné vlasy a chemicky poškodené vlasy
  • Obnovujúca termoochranná starostlivosť Ciment Thermique s dlhotrvajúcim efektom
  • Pre vlasy plné sily, pružnosti a lesku a ich ľahkú upraviteľnosť

Navráťte zdravie vašim vlasom so šampónom Resistance Bain Force Architecte

Obnovujúci šampónový kúpeľ Kérastase Resistance Bain Force Architecte je určený pre veľmi poškodené a lámavé vlasy. Účinné zloženie tohto jedinečného šampónu obnovuje vnútornú aj vonkajšiu štruktúru oslabených vlasových vlákien, a to vďaka kombinácii extraktu z „kvetu vzkriesenia“ Seve de Résurrection a technológie Vita-Ciment. Po použití šampónu budú vlasy pevné, hebké, lesklé a chránené proti vonkajším vplyvom.

Aktívne látky:
Seve de Resurrection – extrakt z „kvetu vzkriesenia“ (Myrothamnus Flabellifolia) – má silné regeneračné účinky, obnovuje štruktúru vlasových vlákien, poskytuje vlasom aj pokožke hydratáciu
Technológia Vita-Ciment – hĺbkovo obnovuje vnútornú a vonkajšiu štruktúru veľmi poškodených a lámavých vlasov, po ošetrení sú vlasy posilnené, spevnené, hebké a lesklé
Komplex zahŕňa:
1) Pro-Keratin – proteín, ktorý napodobňuje funkciu keratínu, obnovuje vlasové vlákna
2) Ceramidy – obnovujú medzibunkové väzby, posilňujú vlasové vlákna zvnútra

Spôsob použitia:
Šampón naneste na mokré vlasy, jemne masírujte, aby sa vytvorila bohatá pena a vlasy umyte. Po umytí dôkladne opláchnite teplou vodou.

Zloženie:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Methylparaben, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Alcohol Denat., Polyquaternium-30, Salicylic Acid, Ethylparaben, Carbomer, Magnesium Oleth Sulfate, Butylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Methylparaben, Linalool, Benzyl Salicylate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Limonene, Citronellol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Methosulfate, Quaternium-33, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance

Obnovte silu a zdravie vašich vlasov vďaka starostlivosti Ciment Anti-Usure

Krémový kondicionér Ciment Anti-Usure je vhodný na starostlivosť o oslabené prírodné vlasy aj vlasy poškodené chemickým ošetrením. Vďaka obsiahnutému komplexu Vita-Ciment účinne obnovuje vnútornú štruktúru dlhých vlasov a navracia im pevnosť a zdravie. Kondicionér je vhodný na každodenné použitie a pri jeho pravidelnom používaní sa vlasy postupne obnovujú, sú pevnejšie, odolnejšie a získajú tiež na objeme.

Aktívne látky:
Seve de Resurrection – má silné regeneračné účinky
Technológia Vita-Ciment – hĺbkovo obnovuje vnútornú a vonkajšiu štruktúru vlasov, komplex zahŕňa:
1) Pro-Keratin – proteín, ktorý napodobňuje funkciu keratínu, obnovuje vlasové vlákna
2) Ceramidy – obnovujú medzibunkové väzby, posilňujú vlasové vlákna zvnútra

Spôsob použitia:
Kondicionér použite na na umyté a uterákom jemne vysušené vlasy. Jemne vmasírujte a nechajte pôsobiť 1 minútu. Potom dôkladne opláchnite a vlasy vysušte.

Zloženie:
Aqua/Water, Behentrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Esters, Peg-180, Isononyl Isononanoate, Elaeis Guineensis Oil/Palm Oil, Isopropyl Alcohol, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Bht, Chlorhexidine Digluconate, Butylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Glycerin, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Ci 19140/Yellow 5, Ci 42090/Blue 1, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Parfum/Fragrance

Ochranu vlasov získajte pomocou tepla spolu so starostlivosťou Resistance Ciment Thermique

Obnovujúca a posilňujúca termoochranná starostlivosť Resistance Ciment Thermique má vynikajúce účinky pri použití tepla. Pomocou fénu alebo vlasovej žehličky môžete zaistiť skvelé a dlhodobé výsledky v boji proti lámavosti oslabených vlasov. Vďaka účinkom dvoch technológií Vita-Ciment a Vita-Topseal dochádza postupne k obnove a rekonštrukcii vlasových vlákien zvnútra a zároveň sa na ich povrchu vytvára ochranná vrstva, ktorá vlasy chráni pred ďalším poškodením. Pri pravidelnom používaní budú vlasy stále viac silné, pružné a lesklé a budú sa dať tiež ľahko upraviť.

Aktívne látky:
Komplex Vita-Ciment – obnovuje medzibunkové spojivo a vnútornú štruktúru vlasov, posilňuje vlasy zvnútra
Vita-Topseal – vytvára ochrannú vrstvu na povrchu vlasov, bráni ich ďalšiemu poškodzovaniu

Spôsob použitia:
Množstvo prípravku vo veľkosti 1 až 2 orieškov naneste do uterákom vysušených vlasov. Neoplachujte. Vlasy upravte pomocou fénu alebo žehličky.

Zloženie:
Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Dimethiconol, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Peg/Ppg-17/18 Dimethicone, Carbomer, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-4, Potato Starch Modified, Hydroxypropyl Guar, Methylparaben, Limonene, Amodimethicone, Cetyl Alcohol, Quaternium-87, Behentrimonium Methosulfate, Quaternium-33, Trideceth-6, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Geraniol, Linalool, Glycerin, Citronellol – Citral, Cetrimonium Chloride, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Parfum/Fragrance

Sada obsahuje:
1× šampón Kérastase Resistance Bain Force architecte (250 ml)
1× vlasová starostlivosť Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure Condicioner (200 ml)
1× obnovujúca starostlivosť na poškodené vlasy Kérastase Resistance Ciment Thermique (150 ml)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 600 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  VLS12701
Produktové číslo:  9006101019591

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11