Obnoviť stránku

KÉRASTASE Initialiste Advanced Scalp and Hair Concentrate 60 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KÉRASTASE Initialiste Advanced Scalp and Hair Concentrate 60 ml

Vlasové sérum Kérastase Initialiste Advanced Scalp and Hair Concentrate je špeciálny koncentrovaný prípravok pre regeneráciu vlasov a vlasovej pokožky. Sérum rýchlo a spoľahlivo vaše vlasy vyživí, dodá pokožke hlavy potrebné aktívne látky a vitamíny nevyhnutné pre rast zdravých a vyživených vlasov. Po pravidelnom používaní budú vaše vlasy silné, pružné a nádherne lesklé. Prípravok je uložený do fľaštičky, ktorá je opatrená praktickým dávkovačom. Rozmaznávajte vaše vlasy prípravkom, ktorý im zaistí zdravie, krásu a vysokú kvalitu!


Typ vlasov:
Na oslabené vlasy bez lesku.
Použitie:
Nanášajte na pokožku hlavy aplikačným kvapkadlom a jemne vtrite.

Objem:
60 ml
Zloženie:
Aqua/Water, Polyquaternium-37, Paraffin Liquidum/Mineral Oil, Amodimethicone, Polysorbate-20, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Menthoxypropanediol, Behentrimonium Chloride, Safflower Glucoside, Candelilla Cera/Candelilla Wax, PPG-1 Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Tricedeth-6, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Polyquaternium-11, 2-Oleamido-1, 3-Octadecanediol, Cetrimonium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum/Fragrance.
 

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S ceramidmi, S vitamínmi

Účinok

Účinok Regenerácia

Objem

Objem 60 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Regenerácia
Kód:  KSVL2272
Produktové číslo:  3474630493421

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18