Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Kenu Stance

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kenu Stance

Všestranný a kompaktný stojan, ktorý pripevníte priamo do napájacieho konektora vášho iPhonu. Sledujte obľúbené videá či si užívajte videohovory maximálne pohodlne ako nikdy predtým. Okrem toho možno stojanček využívať ako statív, s jeho pomocou zachytíte úžasné fotky a videá. Kenu Stance je malý a ľahký, je dokonca menší ako balíček žuvačiek a jeho hmotnosť je 34 g, možno ho teda neustále nosiť pri sebe.
K vášmu telefónu ho pripojíte pomocou MicroMount, ktorý je vyrobený z odolného a pružného kompozitného materiálu Grilamid. Patentovaný Ball and Socket kĺb umožňuje nakláňanie a otáčanie vášho telefónu do ideálneho uhla.
Prémiový materiál zo zinkovej zliatiny a protišmykové nožičky poskytujú dokonalú stabilitu a pevnosť. Ak všetky nohy sklopíte, môžete mobilné zariadenie umiestniť do ideálnej polohy na sledovanie filmov alebo vyhotovenie snímok v režime na šírku. A ak stojanček neplní svoju funkciu, môžete ho využiť ako praktický otvárač na fľaše.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolné vyhotovenie
  • Miniatúrne rozmery
  • Inštalácia priamo do napájacieho konektora
  • Zabudovaný otvárač pre fľaše
  • použitie aj so sklopenými nožičkami

Parametre a špecifikácia:
Rozmery:
24 x 12 x 79 mm
Hmotnosť:
37 g
Určené pre:
Mobilné telefóny iPhone

Kód:  KENU0D6
Produktové číslo:  ST1-SL-AP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08