Obnoviť stránku

Kensington USB Fingerprint Reader

4,3 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kensington USB Fingerprint Reader

Čítačka odtlačkov prstov Kensington VeriMark K67977WW

PRACUJTE AKO PROFESIONÁL

Čítačka odtlačkov prstov Kensington VeriMark K67977WW

S čítačkou odtlačkov prstov Kensington VeriMark K67977WW budú vaše dáta v bezpečí. Funguje na dokovacích staniciach a v počítačoch s operačným systémom Windows, s portom USB-A. S USB-C ju spojíte cez USB-C/USB-A adaptér (nie je súčasťou balenia). Pamätá si až 10 rôznych odtlačkov. Poskytne tak výhodu použitia pre viac osôb. Ďalšou prednosťou je podpora správcov hesiel Dashlane, LastPass (Premium), Keeper (Premium) a Roboform. Vďaka dvojfaktorovému overovaniu U2F (Windows Hello) a FIDO (Fast IDentity Online) môžete čítačku používať aj s Google, Dropbox, Facebook a GitHub. S čítačkou odtlačkov prstov Kensington získate zariadenie, ktoré vám zaručí kybernetickú bezpečnosť na cloude a zároveň ľahké, bezpečné a rýchle prihlasovanie do Windows.

  • Čítačka odtlačkov prstov Kensington VeriMark K67977WW ponúka širokú kompatibilitu a konektivitu
  • Pre počítače a dokovacie stanice s portom USB-A, k USB-C je možné pripojiť cez USB-C/USB-A adaptér (adaptér nie je súčasťou balenia)
  • Spoľahlivý pomocník na ochranu vašich dát na webe aj cloude
  • S certifikáciou FIDO a U2F
  • Pamätá si až 10 rôznych odtlačkov
  • Zásluhou biometrického zabezpečenia a 360° čitateľnosti zaistí ochranu proti spoofingu
  • Čítačka podporuje Windows Hello, ďalej Surface Pro 7/7+/6/5/4
  • Vďaka funkcii Password Manager Compatibility je kompatibilná so správcami hesiel, ako sú napríklad Dashlane, LastPass (Premium), Keeper (Premium) a Roboform a šetrí tak váš čas
  • Jednoduché prenášanie zásluhou kompaktných rozmerov
  • Možnosť upevnenia na krúžok na kľúče štandardnej veľkosti

Univerzálny pomocník zaistí ochranu proti spoofingu

S čítačkou odtlačkov prstov Kensington VeriMark K67977WW získate univerzálneho pomocníka, ktorý využíva dvojfaktorové overenie Fast IDentity Online (FIDO) a Windows Hello (U2F). Je vybavená pokročilou technológiou snímania odtlačkov prstov, ktorá zásluhou biometrického zabezpečenia a 360° čitateľnosti zaistí ochranu proti spoofingu. Odtlačok prsta tak ochráni vaše cloudové účty, napríklad Google, Dropbox, GitHub a taktiež Facebook.


Zásluhou funkcie Password Manager Compatibility ušetríte veľa času

Čítačka odtlačkov prstov Kensington VeriMark K67977WW je vďaka funkcii Password Manager Compatibility kompatibilná so správcami hesiel, ako sú napríklad Dashlane, LastPass (Premium), Keeper (Premium) a Roboform. Poskytne overenie odtlačku prsta a automatické vypĺňanie údajov na prihlásenie na webových stránkach a ušetrí vám tým veľa času.

Široká kompatibilita a konektivita

Čítačka odtlačkov prstov Kensington VeriMark K67977WW vyniká širokou kompatibilitou a konektivitou. Podporuje Surface Pro 7/7+/6/5/4, dokovaciu stanicu s USB-A portom (USB 2.0, 3.0 a 3.1). Využiť môžete tiež USB-C port s adaptérom USB-C na USB-A (ten však nie je súčasťou balenia). Ďalej s čítačkou Kensington získate ľahký prístup do počítačov s operačným systémom Windows aj s využitím prihlasovania pomocou biometrických údajov vo Windows Hello.

Vďaka kompaktným rozmerom čítačku Kensington ľahko prenesiete

Hľadáte zariadenie, ktoré sa bude jednoducho prenášať? Čítačka odtlačkov prstov Kensington VeriMark K67977WW vám v tomto ohľade dozaista vyhovie. Môže sa totiž pochváliť kompaktnými rozmermi a taktiež možnosťou upevnenia na krúžok na kľúče štandardnej veľkosti.


O značke Kensington

Značka Kensington pôsobí na poli počítačového vybavenia viac ako 35 rokov. Môžete sa tak spoľahnúť na kvalitné produkty, ktorým dôverujú profesionáli po celom svete. Kensington ponúka široké portfólio počítačového príslušenstva, vďaka ktorému budete produktívnejší počas práce na počítači, od dokovacích staníc cez káblové zámky počítačov či myši a trackbally až po ergonomické riešenia, ktoré vám zaistia zdravé pracovné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Rozhraní USB 2.0
Konektor USB-A

Spracovanie a funkcie

Zabezpečenie Čítačka odtlačkov prstov
Vyhotovenie Miniatúrny

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15 mm
Výška 10 mm
Dĺžka 30 mm
Kód:  NXUS01
Produktové číslo:  K67977WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13