Obnoviť stránku

Kensington SmartFit Mouse Pad

4,0 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
35,90 €

Kensington SmartFit Mouse Pad

Kensington

PRACUJTE AKO PROFESIONÁL

Výškovo nastaviteľná ergonomická podložka pod myš Kensington SmartFit Mouse Pad K55793EU

Zápästie dostáva pri práci na počítači poriadne zabrať. Niekedy sa vplyvom zlej polohy môže vyvinúť aj nepríjemné ochorenie. Prinášame vám pomoc v podobe výškovo nastaviteľnej ergonomickej podložky pod myš Kensington SmartFit Mouse Pad K55793EU. Opierka Kensington je vybavená dômyselnýmm systémom SmartFit, vďaka ktorému si ju jednoducho v troch krokoch prispôsobíte presne podľa svojich dispozícií. Má nastaviteľnú výšku, protišmykový povrch zospodu a poskytuje chladivý efekt. Vaša práca bude pohodlnejšia. Gélová podložka Kensington je vhodná ako na domáce, tak aj na kancelárske využitie.

  • Ergonomická podložka Kensington s nastaviteľnou výškou pomocou farebných vložiek (1,9 – 2,8 cm)
  • S chladivým gélovým povrchom
  • Výškovo nastaviteľná ergonomická podložka pod myš Kensington SmartFit Mouse Pad K55793EU je vybavená dômyselným systémom SmartFit
  • Protišmyková základňa udrží podložku na svojom mieste
  • Ergonomické príslušenstvo Kensington zaistí pohodlnú polohu vášho zápästia pre prácu na počítači
  • Na domáce aj kancelárske využitie
  • Jednoduché ergonomické nastavenie v 3 krokoch

Ergonomické nastavenie výšky poskytne komfort pre prácu na počítači

Výškovo nastaviteľná ergonomická podložka pod myš Kensington SmartFit Mouse Pad K55793EU disponuje farebnými vložkami, s ktorými si jednoducho upravíte výšku v rozsahu 1,9 – 2,8 cm. V správnej výške sa vaše zápästie uvoľní a poskytne tak komfort pre prácu na počítači.

Gélová podložka sa prispôsobí tvaru vášho zápästia

Výškovo nastaviteľná ergonomická podložka pod myš Kensington SmartFit Mouse Pad K55793EU je vybavená prispôsobivým gélovým povrchom. Perfektne sa tak vytvaruje presne podľa vášho zápästia. Navyše poskytne príjemný, chladivý efekt.

Protišmyková základňa udrží ergonomickú opierku Kensington na svojom mieste

Základňa výškovo nastaviteľnej ergonomickej podložky pod myš Kensington SmartFit Mouse Pad je vybavená protišmykovou úpravou. Postará sa tak o to, že sa opierka nepohne z miesta.

Výškovo nastaviteľná ergonomická podložka pod myš Kensington SmartFit Mouse Pad K55793EU sa pýši systémom SmartFit, patentovaným spoločnosťou Kensington. Firma pri jeho vývoji spolupracovala s americkou armádou a objavila zaujímavú spojitosť. Spoločne prišli na to, že veľkosť ruky má priamu súvislosť s ostatnými telesnými mierami. V každom balení produktu z radu Kensington SmartFit tak od výrobcu nájdete vzorový nákres ruky, ktorý vám jednoducho pomôže nájsť optimálne ergonomické nastavenie pre každý produkt Kensington z tohto radu v 3 jednoduchých krokoch:

Kensington SmartFit

1. Vykonajte meranie a určite svoju farbu SmartFit

Prvým krokom je meranie. Potrebujete k nemu iba vzorový nákres ruky, ktorý ste dostali pri zakúpenom výrobku Kensington. Meranie vykonáte tak, že svoju dlaň položíte na vyznačenú časť. Potom podľa špičky prostredníka ľahko určíte svoju farbu SmartFit.

Kensington SmartFit

2. Nastavte zariadenie Kensington SmartFit

Druhým krokom je nastavenie zariadenia Kenstington SmartFit do správnej polohy podľa zistenej farby. Veľkou výhodou je, že toto farebné nastavenie platí pre všetky produkty z radu Kensington SmartFit.

Kensington SmartFit

3. Vychutnajte si život bez bolesti

To je všetko. Bolo to ľahké, že? Teraz už môžete začať pracovať na vašom ergonomicky nastavenom zariadení s Kensington SmartFit a vychutnávať si život aj prácu bez bolesti.


O značke Kensington

Značka Kensington pôsobí na poli počítačového vybavenia viac ako 35 rokov. Môžete sa tak spoľahnúť na kvalitné produkty, ktorým dôverujú profesionáli po celom svete. Kensington ponúka široké portfólio počítačového príslušenstva, vďaka ktorému budete produktívnejší počas práce na počítači, od dokovacích staníc cez káblové zámky počítačov či myši a trackbally až po ergonomické riešenia, ktoré vám zaistia zdravé pracovné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Kancelárska, Ergonomická

Vlastnosti

Materiál Textil
Ďalšie vlastnosti Pod zápästie, Protišmyková základňa, Gélový vankúšik

Farba

Farba Čierna
Kód:  NX900a34
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K55793EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19