Obnoviť stránku

Kensington Pro Fit® Wired Washable Mouse

4,5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Kensington Pro Fit® Wired Washable Mouse

Kensington Pro Fit

PRACUJTE AKO PROFESIONÁL

Plne umývateľná myš k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW

Myš k počítaču je nepochybne jedným z najviac znečistených zariadení, ktoré používame každý deň. Jej pravidelná očista je teda nevyhnutná. S plne umývateľnou myšou k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW vám táto neobľúbená činnosť nezaberie veľa času. Optickú myš Kensington so stupňom krytia IP67 je totiž možné jednoducho čistiť pod tečúcou vodou a tiež dezinfikovať (USB konektor nesmie byť ponorený). Ďalej sa tiež môže pochváliť tým, že je úplne odolná voči prachu. Myš Kensington sa hodí pre pravákov aj ľavákov. Vďaka svojej konštrukcii sa vám bude výborne držať v ruke.

  • Vodotesná konštrukcia myši Kensington ponúka ľahkú údržbu
  • S rozlíšením až 1 600 DPI
  • Optickú myš Kensington možno čistiť pod tečúcou vodou a dezinfikovať (USB konektor nesmie byť ponorený)
  • Stupeň krytia IP67
  • USB myš je úplne odolná voči prachu
  • Výborne sa hodí pre pravákov aj ľavákov
  • Zásluhou káblového pripojenia cez USB-A konektor nemusíte riešiť dobíjanie
  • Plne umývateľná myš k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW je ihneď pripravená na použitie vďaka Plug and play rozhraniu
  • Záruka 3 roky

Vodotesná myš Kensington poskytne ochranu pri ponorení

Plne umývateľná myš k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW sa pýši stupňom krytia IP67. Poskytne tak účinnú ochranu pri ponorení. Dokáže tiež uľahčiť údržbu. Myš Kensington totiž môžete bez obáv omývať pod tečúcou vodou či dezinfikovať prípravkami v spreji v súlade s vyššie uvedeným stupňom krytia.

S Plug and Play rozhraním je ihneď pripravená na použitie

Plne umývateľná myš k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW je vybavená rozhraním Plug and Play. Je tak ihneď pripravená na použitie bez nutnosti dodatočnej inštalácie softvéru či driveru. Pripojenie optickej myši Kensington je realizované cez USB-A konektor a zaistí spoľahlivú drôtovú prevádzku bez potreby dobíjania.

Široké spektrum využitia USB myši Kensington Pro Fit K70315WW

Plne umývateľná USB myš k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW sa môže pochváliť širokým spektrom využitia. Ocenia ju hlavne tam, kde sa strieda mnoho ľudí. Zároveň bude aj platným počítačovým príslušenstvom na miestach s vysokými nárokmi na pravidelnú údržbu. Drôtová myš Kensington ďalej prináša výbornú alternatívu ku gamerskej hernej myši.

  • Školské a vzdelávacie zariadenia
  • Miesta pre coworking
  • Knižnice a úrady
  • Nemocnica
  • Prevádzky s vysokou mierou prašnosti
  • Obchody (hlavne pri pokladni)
  • Nádražie, letisko a call centrá

Presný senzor s vysokou citlivosťou

Optický senzor plne umývateľnej myši k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW disponuje rozlíšením 1 600 DPI. Zaistí tak najlepší možný výkon, s ktorým toho stihnete urobiť viac.

Myš + klávesnica Kensington Pro Fit = vyladený dream team

Plne umývateľná myš k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW bude spolu s plne umývateľnou USB klávesnicou k počítaču Kensington Pro Fit K64407 tvoriť vyladený dream team pre vaše každodenné činnosti na počítači.

Vyniká v odolnosti voči prachu aj kvapalinám 

Plne umývateľná myš k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW vyniká v odolnosti voči prachu aj kvapalinám. Disponuje totiž stupňom krytia IP67. Myš Kensington tak očistíte dezinfekciou v spreji jednoducho a bez starostí. USB kábel však nie je dovolené ponárať do kvapalín a vody. Konštrukcia myši Kensington K70315WW bola testovaná ponorením do hĺbky 1 metra na dobu 30 minút.


Myš Kensington sa skvele hodí pre pravorukých aj ľavorukých používateľov

Plne umývateľná myš k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW je vybavená 3 tlačidlami vrátane rolovacieho kolieska. Vďaka univerzálnemu tvaru konštrukcie sa skvele hodí pre pravorukých aj ľavorukých používateľov.

Bezstarostná prevádzka s 3-ročnou zárukou

Plne umývateľná myš k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW je natoľko kvalitná, že na ňu výrobca Kensington dáva 3-ročnú záruku. Vy si tak môžete užiť jej bezstarostnú prevádzku.

Zaobstarajte si vyladenú sadu

Plne umývateľnú myš k počítaču Kensington Pro Fit K70315WW výborne doplní plne umývateľná USB klávesnica k počítaču Kensington Pro Fit K64407CZ. Zaobstarajte si túto vyladenú súpravu Kensington ešte dnes.


O značke Kensington

Značka Kensington pôsobí na poli počítačového vybavenia viac ako 35 rokov. Môžete sa tak spoľahnúť na kvalitné produkty, ktorým dôverujú profesionáli po celom svete. Kensington ponúka široké portfólio počítačového príslušenstva, vďaka ktorému budete produktívnejší počas práce na počítači, od dokovacích staníc cez káblové zámky počítačov či myši a trackbally až po ergonomické riešenia, ktoré vám zaistia zdravé pracovné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Symetrická

Kompatibilita

Kompatibilita Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, MacOS

Senzor

Citlivosť 1 600 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,8 cm
Výška 3,8 cm
Hĺbka 11,7 cm
Hmotnosť 75 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  NX901a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  K70315WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16