Obnoviť stránku

Kensington Orbit Wireless optický

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kensington Orbit Wireless optický

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit K72352EU

PRACUJTE AKO PROFESIONÁL

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit K72352EU

Počítačové príslušenstvo používame každý deň niekoľko hodín. Ľahko tak dôjde k nepohodliu a bolestiam. S bezdrôtovým trackballom Kensington Orbit K72352EU sa vám bude pracovať jedna radosť. Nenájdete pri ňom žiadny kábel. Prináša totiž bezdrôtové pripojenie cez 2,4 GHz USB nano prijímač. S bezplatným softvérom KensingtonWorks dokážete programovať funkcie tlačidiel a tiež trebárs upravovať rýchlosť pohybu a rolovania. Vďaka optickej technológii snímania zase získate presné a plynulé ovládanie kurzora. Ďalej je trackball vybavený dotykovým rolovacím krúžkom, ktorý sa postará o rýchle surfovanie na internete či v obsiahlych dokumentoch. Trackball značky Kensington s 30-ročnou tradíciou vám zaistí používateľský komfort, vysokú produktivitu práce a jednoduché, efektívne používanie.

  • Bezdrôtový trackball Kensington Orbit K72352EU ponúka bezdrôtové pripojenie pomocou 2,4 GHz USB nano prijímača
  • S dvoma programovateľnými tlačidlami
  • USB nano prijímač je možné uschovať do tela trackballu
  • Funkcie pre tlačidlá si ľahko nastavíte pomocou softvéru KensingtonWorks, rovnako ako rýchlosť pohybu kurzora
  • Presnosť pohybov kurzora a dokonalú ovládateľnosť zaručí optická technológia snímania
  • Dotykový rolovací krúžok sa postará o ľahké posúvanie hore aj dole
  • Gulička je veľká 32 mm a umiestnená na strede
  • Špeciálne navrhnuté počítačové príslušenstvo Kensington je vhodné pre pravákov aj ľavákov
  • Pracuje na Windows aj MacOS X

Bezdrôtové pripojenie vám dá slobodu

Získajte slobodu vďaka bezdrôtovému pripojeniu. Bezdrôtový trackball Kensington Orbit K72352EU prináša bezdrôtové pripojenie prostredníctvom 2,4 GHz USB nano prijímača. Pri práci s trackballom Kensington vám tak nikde nebude prekážať žiadny kábel a pracovné miesto si zvolíte podľa aktuálnych potrieb. Ďalšou výhodou je to, že USB nano prijímač je možné uschovať do tela tracballu.

Dotykový rolovací krúžok zaistí ľahkú ovládateľnosť.

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit K72352EU sa môže pochváliť dotykovým rolovacím krúžkom. Ovláda sa pomocou pohybu prsta a zaistí ľahký a hladký posun pri rolovaní hore a dole. Využijete ho najviac pri surfovaní na internete či pri prezeraní dokumentov.

S bezdrôtovým trackballom Kensington budete pracovať efektívnejšie a produktívnejšie

Chcete byť viac efektívni a produktívni? S bezdrôtovým trackballom Kensington Orbit K72352EU budete. Je totiž vybavený optickou technológiou snímania, ktorá sa postará o presný a plynulý posun kurzora po obrazovke. Navyše tým tiež uľaví vašim svalom, pretože vám na ovládanie stačí minimálny pohyb ruky.

Vhodný pre pravorukých aj ľavorukých používateľov

Drôtový trackball Kensington Orbit K72352EU si môžete požičiavať s kolegami aj rodinnými príslušníkmi. Je totiž vhodný ako pre pravákov, tak aj pre ľavákov. Vďačí za to svojmu jedinečne navrhnutému tvaru, uloženiu 32 mm guličky na stred a tiež dvom súmerne umiestneným tlačidlám.

Zásluhou bezplatného softvéru KensingtonWorks si na trackballe jednoducho naprogramujete funkcie pre tlačidlá

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit K72352EU disponuje dvoma nastaviteľnými tlačidlami. Pre ich programovanie si stiahnite bezplatný softvér KensingtonWorks. Tiež si tu napríklad jednoducho upravíte rýchlosť pohybu kurzora a rolovania.

Softvér KensingtonWorks si môžete stiahnuť TU

Kensington K72352EU bez nutnosti inštalácie ovládačov

Tiež nemáte radi inštalovanie ovládačov? S bezdrôtovým trackballom Kensington Orbit K72352EU toho budete ušetrení. Je vybavený USB nano prijímačom, ktorý vložíte do portu a hneď môžete začať pracovať.

Kompatibilita a konektivita bezdrôtového trackballu Kensington Orbit K72352EU

Bezdrôtový trackball Kensington Orbit K72352EU je kompatibilný s operačnými systémami Windows 10, 8.1, 8 a 7, MacOS X, MacOS 10.8 a vyššími. Pripojenie je zaistené cez 2,4 GHz bezdrôtový USB nano prijímač. Počítačové príslušenstvo Kensington je napájané dvoma batériami typu AA. Hmotnosť trackballu je 188 g.


O značke Kensington

Značka Kensington pôsobí na poli počítačového vybavenia viac ako 35 rokov. Môžete sa tak spoľahnúť na kvalitné produkty, ktorým dôverujú profesionáli po celom svete. Kensington ponúka široké portfólio počítačového príslušenstva, vďaka ktorému budete produktívnejší počas práce na počítači, od dokovacích staníc cez káblové zámky počítačov či myši a trackbally až po ergonomické riešenia, ktoré vám zaistia zdravé pracovné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 8,6 cm
Výška 3,4 cm
Hĺbka 10,8 cm
Hmotnosť 190 g

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní USB
Typ batérie AA
Počet batérií 2 ×

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 8, Windows 10, MacOS

Použitie myši

Určenie Symetrická
Vyhotovenie Trackball

Senzor

Technológia Optická

Tlačidlá myši

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Farba

Farba Čierna
Kód:  NX810p1
Produktové číslo:  K72352EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09