Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kensington Orbit optický čierno/modrý

4,7 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
65,90 €

Kensington Orbit optický čierno/modrý

Drôtový trackball Kensington Orbit K72337EU

PRACUJTE AKO PROFESIONÁL

Drôtový trackball Kensington Orbit K72337EU

Počítačové príslušenstvo používame každý deň niekoľko hodín. Ľahko tak dôjde k nepohodliu a bolestiam. S drôtovým trackballom Kensington Orbit K72337EU sa vám bude pracovať jedna radosť. Prináša totiž spoľahlivé Plug & Play pripojenie cez USB kábel. S bezplatným softvérom KensingtonWorks dokážete programovať funkcie tlačidiel a tiež trebárs upravovať rýchlosť pohybu a rolovania. Vďaka optickej technológii snímania zase získate presné a plynulé ovládanie kurzora. Ďalej je trackball vybavený oceňovaným rolovacím krúžkom Scroll Ring, ktorý sa postará o rýchle surfovanie na internete či v obsiahlych dokumentoch. Trackball značky Kensington s 30-ročnou tradíciou vám zaistí používateľský komfort, vysokú produktivitu práce a jednoduché, efektívne používanie.

  • Drôtový trackball Kensington Orbit K72337EU ponúka Plug & Play pripojenie, ktoré vás nezradí, pomocou USB kábla
  • S dvoma programovateľnými tlačidlami
  • Funkcie pre tlačidlá si ľahko nastavíte pomocou softvéru KensingtonWorks, rovnako ako rýchlosť pohybu kurzora
  • Presnosť pohybov kurzora a dokonalú ovládateľnosť zaručí optická technológia snímania
  • Rolovací krúžok Scroll Ring je držiteľom niekoľkých cien a postará sa o ľahké posúvanie hore aj dole
  • Guľôčka je veľká 40 mm a vyniká svojím pravidelným tvarom pre absolútne presnú ovládateľnosť pohybov kurzora
  • Trackball Kensington je vybavený oddeliteľnou opierkou zápästia, ktorá poskytne komfort aj pri dlhšom pracovnom vyťažení
  • Špeciálne navrhnuté počítačové príslušenstvo Kensington je vhodné pre pravákov aj ľavákov
  • Pracuje na MacOS X aj Windows

Rolovací krúžok a 40 mm gulička zaistia ľahkú ovládateľnosť

Drôtový trackball Kensington Orbit K72337EU sa môže pochváliť rolovacím krúžkom a špeciálne navrhnutou stredne veľkou guličkou. Niekoľkokrát ocenený krúžok Scroll Ring vám pomocou otáčania zaistí ľahký a hladký posun pri rolovaní hore a dole. Využijete ho najviac pri surfovaní na internete či pri prezeraní dokumentov. 40 mm veľká modrá gulička je veľmi tvrdá a vyniká svojím pravidelným tvarom pre absolútne presnú ovládateľnosť pohybov kurzora. Ovláda sa ľahkým otáčavým pohybom.


Zásluhou bezplatného softvéru KensingtonWorks si na trackballe jednoducho naprogramujete funkcie pre tlačidlá

Drôtový trackball Kensington Orbit K72337EU disponuje dvoma nastaviteľnými tlačidlami. Pre ich programovanie si stiahnite bezplatný softvér KensingtonWorks. Tiež si tu napríklad jednoducho upravíte rýchlosť pohybu kurzora a rolovania.

Softvér KensingtonWorks si môžete stiahnuť TU.

S trackballom Kensington budete pracovať efektívnejšie a produktívnejšie

Chcete byť viac efektívni a produktívni? S drôtovým trackballom Kensington Orbit K72337EU budete. Je totiž vybavený optickou technológiou snímania, ktorá sa postará o presný a plynulý posun kurzora po obrazovke. Navyše tým tiež uľaví vašim svalom, pretože vám na ovládanie stačí minimálny pohyb ruky.

Oddeliteľná opierka zápästia sa postará o komfort aj pri dlhšom pracovnom vyťažení

Drôtový trackball Kensington Orbit K72337EU je vybavený oddeliteľnou opierkou zápästia. Táto pomôcka s mäkkým vystlaním sa postará o váš ergonomický komfort aj pri dlhšom pracovnom vyťažení.


Vhodný pre pravorukých aj ľavorukých používateľov

Drôtový trackball Kensington Orbit K72337EU si môžete požičiavať s kolegami aj rodinnými príslušníkmi. Je totiž vhodný ako pre pravákov, tak aj pre ľavákov. Vďačí za to svojmu jedinečne navrhnutému tvaru, uloženiu guličky na stred a tiež dvom súmerne umiestneným tlačidlám.

Plug & Play zaistí spoľahlivú prevádzku

Plug & Play pripojenie poskytuje drôtovému trackballu Kensington Orbit K72337EU spoľahlivú prevádzku. Jednoducho a rýchlo ho zapojíte pomocou USB kábla. Na svoju činnosť teda nepotrebuje žiadne batérie.


Kompatibilita a konektivita drôtového trackballu Kensington Orbit K72337EU

Drôtový trackball Kensington Orbit K72337EU je kompatibilný s operačnými systémami Windows 10, 8.1, 8 a 7, MacOS X a MacOS 10.8 a vyššími. Pripojenie je zaistené cez USB kábel. Hmotnosť trackballu je 295 g.


O značke Kensington

Značka Kensington pôsobí na poli počítačového vybavenia viac ako 35 rokov. Môžete sa tak spoľahnúť na kvalitné produkty, ktorým dôverujú profesionáli po celom svete. Kensington ponúka široké portfólio počítačového príslušenstva, vďaka ktorému budete produktívnejší počas práce na počítači, od dokovacích staníc cez káblové zámky počítačov či myši a trackbally až po ergonomické riešenia, ktoré vám zaistia zdravé pracovné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Určenie Symetrická
Vyhotovenie Trackball

Kompatibilita

Kompatibilita iOS, Windows 7, Windows 8, Windows 10, MacOS

Senzor

Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko S naklápaním do strán

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,3 cm
Výška 5 cm
Hĺbka 15 cm

Farba

Farba Čierna, Modrá
Kód:  NX810p
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  K72337EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11