Obnoviť stránku

Kensington International Travel Adapter

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kensington International Travel Adapter

Radi cestujete a nebaví vás riešiť, do ktorých štátov si musíte brať odlišný sieťový adaptér? V tom prípade by vás mal zaujať Kesington International Travel Adapter, ktorý ponúka hneď niekoľko výhod. Čierny adaptér v sebe skrýva celkom 4 odlišné typy sieťových koncoviek. Jeho výstup je rozdelený do dvoch USB typu A z klasického konektora. Môžete teda s pomocou jednej zásuvky napájať až 3 zariadenia. Kesington podporuje americké, japonské, austrálske, anglické a európske typy zásuviek.

Kľúčové vlastnosti cestovného adaptéra Kesington International Travel Adapter

  • Obleťte celý svet s jediným adaptérom
  • Výstup celkom na 3 zariadenia – 2× USB, 1× klasická sieťová zásuvka
  • Možnosť nabíjania notebookov, Chromebookov a Macbookov
  • Zasúvacia konštrukcia zabraňuje poškodeniu konektorov
  • Zaručená kvalita výrobku od výrobcu s viac ako 30-ročnými skúsenosťami

Premyslený dizajn

Kesington International Travel Adapter sa môže pochváliť svojou prepracovanosťou a praktickosťou. Všetky typy zástrčiek totiž môžete jednoducho zasunú do tela adaptéra a nehrozí tak ich vylomenie. V čiernom tele sú navyše perfektne zabudované aj všetky konektory, či už je to USB, alebo klasická sieťová zásuvka. S Kesington môžete veriť kvalite a nemať obavy z poškodenia.

Kód:  NX506d1a1
Produktové číslo:  K33998WW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16