Obnoviť stránku

Kenko DG Micro 4/3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kenko DG Micro 4/3

Ak ste obdivovateľmi makro fotografií, určite vás zaujme táto súprava krúžkov. Vďaka týmto medzikrúžkom získate aj so štandardným objektívom ohromujúce makro zábery. Veľa fotografov, ktorí sa zaujímajú o fotenie detailov, ich využíva na zdokonalenie obrázkov spolu s kvalitnými makro objektívmi. Medzikrúžok je článok medzi telom fotoaparátu a objektívom. Znižuje minimálnu zaostrovaciu vzdialenosť šošovky objektívu, takže umožní vytvoriť snímku s klasickým objektívom pri zachovaní jeho optickej kvality.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava medzikrúžkov 10 mm/16 mm
  • Kvalitné vyhotovenie a materiály
  • Neobsahuje žiadne šošovky
  • Plne automatické ovládanie
  • Určené pre 4/3 bajonet
  • Prenášajú všetky informácie z objektívu

Dva medzikrúžky

Súprava sa skladá z dvoch krúžkov rôznych dĺžok, ktoré ponúkajú pomer zobrazenia v závislosti od použitého objektívu. Ide o rozmery 10 a 16 mm pre 4/3 bajonet. Môžete použiť iba jeden krúžok alebo prstence kombinovať. Použitím dlhšej kombinácie dosiahnete väčšie zväčšenie.

Plne automatické ovládanie

Medzikrúžky nemajú optiku, čím neznehodnocujú kresbu použitého objektívu a prenášajú všetku komunikáciu medzi telom fotoaparátu a objektívom. Preto už z aparátu môžete regulovať hodnotu clony alebo pohodlne využívať nastavenie AF. Nadšenci pre makro, ktorí používali prstence bez prenosu týchto informácií, určite ocenia zväčšenie komfortu pri fotení.

 
Kód:  KEK2051a
Produktové číslo:  EXTSETDGM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16