Obnoviť stránku

Kela Kanvica na čaj CYLON 1,2 l

4,5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
36,90 €

Kela Kanvica na čaj CYLON 1,2 l

Kela Cylon je nádherne bacuľatá kanvička na čaj, ktorá svojím jednoduchým dizajnom a tradičným tvarom zaujme už na prvý pohľad. Je vyrobená z kvalitného žiaruvzdorného skla, vďaka ktorému je úplne bezpečná a napriek tomu veľmi efektná. Pri jej výrobe bola venovaná pozornosť predovšetkým detailom, ktoré vytvárajú dojem jednoduchej elegancie a vycibreného vkusu.

Kľúčové vlastnosti kanvičky na čaj Kela Cylon s objemom 1,2 l

  • Kvalitné žiaruvzdorné sklo
  • Jednoduchý, ale efektný dizajn
  • Praktické sitko z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Kanvička Cylon má dostatočný objem
  • Jednoduchá praktická pokrievka

Jednoduchá a rýchla príprava čaju

Kanvica Kela Cylon je vybavená integrovaným sitkom z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Vďaka jeho prítomnosti je príprava sypaného čaju nielen jednoduchá, ale aj rýchla. Sypaný čaj stačí vložiť do sitka a zaliať vodou so správnou teplotou. Po vylúhovaní stačí sitko z kanvice vytiahnuť a môžete hneď servírovať. Vďaka objemu 1,2 l pojme kanvička také množstvo nápoja, že vám pohodlne vystačí na celý večer. Prekvapte svojich hostí kanvičkou Cylon, ktorá sa perfektne hodí na každý prestretý stôl.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Sklo, Nerez
Objem 1,2 l
Vlastnosti Sitko, Žiaruvzdorné sklo
Kód:  KELCK101
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KL-16922
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18