Obnoviť stránku

Kela Držiak na papierové utierky STELLA sivohnedý

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kela Držiak na papierové utierky STELLA sivohnedý

Veľa ľudí si dnes nedokáže predstaviť varenie či upratovanie kuchyne bez papierových utierok, tak prečo im nedať svoje čestné miesto v kuchyni pomocou zásobníku STELLA od značky Kela? Tento držiak má dizajn pripomínajúci rozprávkovú múdru pastierku, ktorá prišla, neprišla a bola oblečená, neoblečená. Rovnako tak je zásobník Stella otvorený, neotvorený. Špirálovitý otvor vyrezaný v kovovom valci dodáva jednoduchému predmetu šmrnc a skrášli každú kuchynskú linku. Stojan je vyrobený v štyroch univerzálnych farbách, takže si iste vyberiete tú, ktorá vám bude najmilšia.

Prečo mať držiak papierových utierok STELLA

  • Utierky v držiaku STELLA vyzerajú upratané
  • Zásobník je samostatne stojaci
  • Jednoducho sa obsluhuje jednou rukou
  • Pohodlné uchopenie utierok vďaka širokému otvoru
  • Základňa a stredová tyč sú vyrobené z antikorovej ocele

Funkčné hneď a bez montáže

Nespornou výhodou držiaku STELLA je, že je samostatne stojaci a nie je potreba žiadneho obávaného vŕtania do kuchynských obkladov. Stačí len vybaliť z krabice, postaviť na svoje miesto, vložiť kuchynské utierky a vzápätí je vaša kuchyňa zase o kúsok upratanejšia. Vďaka kovovej hrane zásobníka STELLA ľahko odtrhnete jednou rukou požadovaný kúsok utierky.

Rozmery:
priemer 15 cm
výška 33cm

Hmotnosť:
699 g

Farba:
sivohnedá

Materiál
kov a antikorová oceľ

Kód:  KELZA102
Produktové číslo:  KL-11202
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02