Obnoviť stránku

KEF M100 Racing Blue

Príslušenstvo k tovaru

KEF M100 Racing Blue

Doprajte si kvalitu a luxus

Pohodlné, ľahké a kompaktné Hi-Fi slúchadlá M100 od značky KEF sú síce najmenšie v rade M, ale vďaka modernému dizajnu a konštrukcii je kvalita ich zvuku úplne úžasná.


Zvuk s vysokým rozlíšením

Posadnutosť značky po dosiahnutí stále vyššieho rozlíšenia zvuku viedla k vývoju inovatívnych technológií, ktoré modelu M100 prepožičiavajú výrazne plnší, jasnejší a presnejší zvukový prejav, v ktorom je každý hlas aj nástroj jasne odlíšený.

Poslucháčsky zážitok je vďaka tomu detailnejší a presvedčivejší, rovnako ako živé počúvanie. Čistota zvuku je jednoducho výnimočná. Miera skreslenia je minimálna, a to okrem iného vďaka integrovanému nízkorezonančnému tlmiacemu prstencu z hustej peny.

Presná konštrukcia

Slúchadlá M100 sú miniatúrnym majstrovským dielom a produktom inovatívneho prístupu značky KEF k akustike. Je pre nich charakteristická dokonalá konštrukcia aj kvalita spracovania typická pre celú radu M Series. Hliníkový plášť má presné opracované fazety, zatiaľ čo interné komponenty prešli dôkladným testovaním s cieľom zabezpečiť ich dlhodobé presné fungovanie.

Nič nie je ponechané náhode, vrátane ekologického výrobného procesu bez použitia benzénu - aj v tomto smere patri KEF svetové prvenstvo.

V ponuke sú štyri senzačné farebné varianty: champagne white, racing blue, sunset orange, titaniurn grey.

Úplné pohodlie a kompatibilita

Ergonómia slúchadiel je vynikajúca, lebo škrupina má optimálny uhol pre zasadenie do ucha - pohodlne zapadá pri zachovaní akustického výkonu. Veľmi tenké silikónové nástavce sú tak jemné, že si ani neuvedomíte, že ich nosíte v ušiach.

Slúchadlá M100 sú kompatibilné so všetkými výrobkami značky Apple i s väčšinou ďalších zariadení. Spĺňajú tiež požiadavky normy CENELEC pre ochranu pred nadmerným akustickým tlakom. Otvoria vám dvere do sveta špičkového zvuku, nech už sa vydáte kamkoľvek a na akokoľvek dlhú dobu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  KEF009k2
Produktové číslo:  9260100110

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11