Obnoviť stránku

Keen Portsmouth II M, dark earth US 10

Keen Portsmouth II M, dark earth US 10

Je čas urobiť dojem! Siahnite po elegantnej obuvi, spájajúcej luxusný vzhľad s jedinečným komfortom typickým pre všetky topánky Keen. Zvršok z olejovanej nubuk kože upúta svojou mäkkosťou aj hebkosťou, pričom zároveň dokáže udržať všetky rozmary počasia na uzde a neprepustiť vodu dovnútra. Podšívka topánok zase dokáže vlhkosť ľahko vyviesť von. Preto topánky ľahko udržia vaše nohy v dokonalom suchu za akýchkoľvek okolností.

Dokonalá obuv na prechádzku po meste

  • Zvršok z olejovanej kože typu nubuk
  • Perfektne odolná voči rozmarom počasia
  • Anatomicky tvarovaná EVA medzipodrážka
  • Podrážka s non-marking úpravou
  • Vysokokvalitné vyhotovenie od amerického výrobcu

Nubuk nie je semiš!

Nubuk je prírodná useň s brúseným povrchom, ktorý jej dodáva zamatový vzhľad a obzvlášť hebký pocit na dotyk. Na rozdiel od semišu však brúseniu podlieha vonkajšia strana kože, čo umožňuje vytvárať silnejší a oveľa odolnejší materiál, ktorý je výrazne vhodnejší na výrobu topánok, ako sú materiály semišového typu.

Non-marking úprava podrážok

Luxusné podlahy z dreva či mramoru, alebo len obyčajná podlaha v kanceláriách. Nie je nutné sa obávať, podrážky majú non-marking úpravu, vďaka ktorej topánky nezanechávajú na podlahách žiadne stopy ani šmuhy!

Kód:  SPT3867
Produktové číslo:  887194569281
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13