Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KEELCRAFT Electric Runabout

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

KEELCRAFT Electric Runabout

Zaujímate sa o ekologický spôsob prepravy a máte blízko k vode? Potom vás určite zaujme elektrická loď zostrojená priamo v Českej republike. Electric Runaboat s dĺžkou 6,2 metra poskytne dostatok miesta na prepravu až 4 osôb. Luxusná loď, ktorá sa bude v budúcnosti určite hodiť. Čo myslíte?

Kľúčové vlastnosti elektrolode Keelcraft Electric Runaboat

  • Moderne poňatá loď s elektrickým pohonom
  • Maximálny podiel ručnej práce
  • Doba prevádzky na jedno nabitie je až 3 hodiny
  • Prevádzková rýchlosť 16 uzlov, krátkodobé maximum až 27 uzlov
  • Dostatok miesta pre 4 osoby

Elektrická loď s puncom luxusu

Navrhnúť a zostrojiť elektrickú loď nie je vôbec jednoduché. Mladá česká spoločnosť Keelcraft bola založená na sklonku roku 2017, má teda pred sebou odvážnu úlohu. Už teraz sú však známe kľúčové parametre, z ktorých vyplýva, že Electric Runaboat sa stane raritou aj pre absolútnych znalcov jachtingu.

Kód:  KEEL01craft
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03