Obnoviť stránku

Kde leží Řáholec?

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Kde leží Řáholec?

Moderná zábavná zemepisná spoločenská hra Kde leží Řáholec pre 2 až 6 hráčov. Herný postup Vás zaujme tým, že napodobňuje skutočné postupy, s ktorými sa môžete stretnúť v bežnom živote. Náhoda hrá v tejto hre iba malú úlohu. Hra, ktorá obsahuje príbeh a zápletku, je zasadená do konkrétneho prostredia. Hra, pri ktorej sa budete so svojimi kamarátmi, rodinou, deťmi spoločne baviť. Máte jedinečnú možnosť stráviť hraním príjemné popoludnie alebo večer. Súčasťou hry sú podrobné a jasné pravidlá pre vysvetlenie a rýchle pochopenie.
Vydajte sa na spoločnú cestu po Česku. Viete, kde leží Řáholec? Zahrajte si túto hru a čoskoro sa to dozviete. Komu nie je cudzí český zemepis, bude mať výhodu s umiestnením herných kariet hôr, prameňov riek, jazier a ďalších prírodných útvarov na správne miesta. Tápete v zemepise? Môžete sa pomocou hry veľa dozvedieť.
Parametre a špecifikácia:
Doporučené pre vek hráčov:
od 8 rokov
Počet hráčov:
2 až 6
Doba jednej hry:
do 20 minút
Zložitosť:
Jednoduchá
Herný systém:
Porovnávacia vedomostná hra
Blafovanie
Pokladanie kartičiek
Stupeň náhody:
Malý podiel náhody
Interaktívnosť:
Ustálená komunikácia

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 6
Dĺžka hry 19,61 min

Jazyk

Jazyk Čeština

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  ZA036c
Produktové číslo:  8595558300419

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02