Obnoviť stránku

KAWAI ES120B – Black

5 1 hodnotení
Zľavnené -2 %
616,19 € 628,99 €

KAWAI ES120B – Black

Pokiaľ hľadáte hudobný nástroj, ktorý využijete ako doma, tak aj na vystúpení, istotne vás nesklame prenosné stage piano Kawai. Svoje hranie si užijete vďaka plnohodnotnej kladivkovej mechanike vybavenej 88 klávesmi štandardných rozmerov, kvalitnými zvukmi a digitálnou efektovou jednotkou. Klaviatúra stage piana s vyváženou kladivkovou mechanikou dokáže presne reagovať na intenzitu stlačenia klávesov, čo znamená, že klávesy dokážu detegovať silu stlačenia s presnou odozvou, ktorá sa rovná tej pri akustickom piane. K dispozícii je polyfónia 192 nôt a 25 zvukov na vyskúšanie rôznych hudobných žánrov. Stage piano Kawai disponuje zaujímavými funkciami ako výučbový systém, split, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm.

Stage piano KAWAI ES120B – Black ...
Stage piano KAWAI ES120B – Black ...

Hlavné vlastnosti stage piana KAWAI ES120B – Black

  • Stage piano Kawai ponúkne polyfóniu 192 nôt
  • Môžete sa tešiť na plnohodnotnú kladivkovú mechaniku vybavenú 88 klávesmi štandardnej veľkosti
  • Vyvážená kladivková mechanika zaisťuje presnú reprodukciu intenzity stlačenia klávesov ako pri piane
  • Oceníte 25 zaujímavých zvukov na hranie rôznych žánrov
  • Dynamická klaviatúra reaguje na intenzitu hrania
  • Skladba bude presne podľa vašich preferencií vďaka efektu reverb
  • Stage piano od značky Kawai je vybavené nápaditými funkciami ako výučbový systém, split, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm
  • Stage piano Kawai s rozhraním vstup na pedál, bluetooth a 6,3 mm Jack
  • Súčasťou sú spoľahlivé vstavané reproduktory s výkonom 20 W
  • Okrem stage piana je súčasťou balenia aj adaptér, notový pult a pedál Footswitch

Stage piano si obľúbite pre jeho príjemné vlastnosti

Kľúčovým prvkom stage piana je jeho dynamická klaviatúra reagujúca na intenzitu hry. Skladbu si doladíte presne podľa svojich preferencií pomocou efektu reverb. K pocitu hrania ako na klasickom klavíri pomôže plastová klaviatúra. Zaujímavé vyhotovenie podčiarkuje čierna farba.

Stage piano KAWAI ES120B – Black ...
Stage piano KAWAI ES120B – Black ...

Stage piano ponúka vstavané funkcie

Stage piano vám poslúži na krásne koncerty aj vlastnú tvorbu v štúdiu, ale nesklame vás ani pri dlhom domácom cvičení. Je to perfektný nástroj pre začiatočníkov, keďže disponuje výučbovými funkciami, a súčasne úplne vyhovie potrebám skúsených hudobníkov, ktorí hľadajú kompaktný a ľahko prenosný nástroj. Na pokročilú prácu s klaviatúrou využijete funkciu split. Umožňuje rozdeliť klaviatúru na vybranom mieste a priradiť rôzne zvuky k jednotlivým poloviciam. Vďaka tomu možno hrať basový sprievod klavírnym zvukom a melódiu zvukom huslí alebo iného nástroja.

Vďaka ďalším vymoženostiam bude vaše hranie na stage piane ešte radostnejšie

Stage piano umožňuje nahrávanie vlastných skladieb, a tak si môžete uchovať aj rôzne piesne alebo nápady, ktoré práve zahráte. Zvukový procesor je hlavným jadrom stage piana. Zahŕňa vysokokvalitné simulácie rôznych hudobných nástrojov a umožní vám pridávať ďalšie efekty a zvuky podľa vašich požiadaviek. Metronóm je vhodný pomocník pre začínajúcich hudobníkov potrebujúcich udržať rytmus aj tempo.

Stage piano KAWAI ES120B – Black ...
Stage piano KAWAI ES120B – Black ...

Ako na zapojenie stage piana?

Stage piano Kawai má vstup na pedál, bluetooth a 6,3 mm Jack. Vďaka bezdrôtovej technológii Bluetooth piano prepojíte s populárnymi hudobnými aplikáciami, tým dosiahnete parádny hudobný zážitok. Na prepojenie s aparatúrou slúži 6,3 mm Jack konektor. Na koncertovanie sa iste osvedčia aj vstavané reproduktory s výkonom 20 W. Ku klávesom nie je potrebných veľa vecí, avšak okrem samotného stage piana je súčasťou balenia aj adaptér, notový pult a pedál. Nožný prepínač, známy aj ako footswitch pedál, je nenahraditeľným pomocníkom hudobníka. Pomocou tohto externého spínača môžete ľahko zmeniť nastavenia svojho dvoj- alebo viackanálového zosilňovača počas hrania.

Rozmery:

15 × 1305 × 280 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

12 kg

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ Stage piano
Počet klávesov 88

Rozmery

Šírka 1 305 mm
Hĺbka 280 mm
Výška 15 mm
Hmotnosť 12 kg

Klaviatúra

Vyváženie Vyvážená (s kladivkovou mechanikou)
Veľkosť klávesov Štandardné
Materiál Plast
Vlastnosti Dynamika

Charakteristika

Počet zvukov 25
Výkon reproduktorov 20 W
Typ pedála Footswitch
Efekty Reverb
Funkcie Výučbový systém, Split, Nahrávanie, Simulácia nástrojov, Metronóm
Balenie obsahuje Adaptér, Notový pult, Pedál
Farba Čierna
Kód:  KAW002o5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ES120B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07