Obnoviť stránku

KAWAI ES 920 W

Doručenie na
predajňu zadarmo
Super cena
1 359 € Ušetríte 80 €

KAWAI ES 920 W

Pokiaľ hľadáte skvelý nástroj, ktorý budete môcť používať ako doma, tak aj na rôznych koncertoch, vyberte si prenosné stage piano Kawai. Parádne hranie zaistí plnohodnotná kladivková mechanika vybavená 88 klávesmi štandardných rozmerov, kvalitnými zvukmi a digitálnou efektovou jednotkou. Vďaka klaviatúre s vyváženou kladivkovou mechanikou je stage piano schopné presne reagovať na intenzitu stlačenia klávesov, čo znamená, že klávesy dokážu detegovať silu stlačenia s presnou odozvou, ktorá sa rovná tej pri akustickom piane. Disponuje polyfóniou 256 nôt a 38 rozmanitých zvukov. Stage piano Kawai disponuje nápaditými funkciami ako sprievody, split, layer, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm.

Stage piano KAWAI ES 920 W ...
Stage piano KAWAI ES 920 W ...

Hlavné prednosti stage piana KAWAI ES 920 W

  • Stage piano Kawai ponúkne polyfóniu 256 nôt
  • Môžete sa tešiť na plnohodnotnú kladivkovú mechaniku vybavenú 88 štandardnými klávesmi
  • Vyvážená kladivková mechanika na intenzitu stlačenia klávesov ako pri piane
  • Celkom určite využijete 38 rozmanitých zvukov na hranie rôznych žánrov
  • Rôzna intenzita hry vďaka zabudovanej dynamickej klaviatúre
  • Hru si môžete prispôsobiť pomocou efektu reverb
  • Stage piano od značky Kawai disponuje nápaditými funkciami ako sprievody, split, layer, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm
  • Stage piano Kawai má rozhranie vstup na pedál, bluetooth a 6,3 mm Jack
  • Radosť vám spravia spoľahlivé vstavané reproduktory s výkonom 40 W
  • Okrem stage piana je súčasťou balenia aj adaptér, notový pult a pedál Sustain a Footswitch

Vaše sympatie si stage piano získa vďaka svojim príjemným vlastnostiam

K základným vlastnostiam stage piana patrí dynamická klaviatúra, ktorá zvláda reagovať na intenzitu hry. Skladbu si doladíte podľa vlastných predstáv pomocou efektu reverb. Pocit hrania ako na klasickom klavíri dolaďuje matná plastová klaviatúra. Dizajnové stvárnenie podčiarkuje biela farba.

Stage piano KAWAI ES 920 W ...
Stage piano KAWAI ES 920 W ...

Stage piano s rôznymi funkciami

Stage piano, alebo tiež digitálne stage piano, je výborný spoločník na koncerty aj tvorbu v štúdiu, ale netreba zabúdať, že je tiež vynikajúcim nástrojom na domáce cvičenie. Pokročilú prácu s klaviatúrou zaistí funkcia split. Dovoľuje klaviatúru rozdeliť na vybranom mieste a priradiť každej polovici rôzne zvuky. Vďaka tomu možno hrať basový sprievod klavírnym zvukom a melódiu zvukom huslí alebo iného nástroja.

Ďalšie vymoženosti robia z tohto stage piana naozaj zaujímavý nástroj

Stage piano zahŕňa sprievody prednastavené podľa najznámejších hudobných štýlov, aby si hudobníci užili skladbu v podaní takmer celej kapely. Pokiaľ chcete, aby pri stlačení jedného klávesu zaznel súčasne zvuk klavíra a k tomu napríklad zodpovedajúci tón huslí, stavte na funkciu layer alebo split. Stage piano sa postará aj o nahratie vašich skladieb, takže vaše autorské piesne nebudú zabudnuté. Zvukový procesor je hlavným jadrom stage piana. Zahŕňa vysokokvalitné simulácie rôznych hudobných nástrojov, ku ktorým je možné pridať ďalšie efekty či zvuky podľa vašich predstáv. Na udržanie rytmu a tempa pre začínajúcich hudobníkov slúži praktický metronóm.

Stage piano KAWAI ES 920 W ...
Stage piano KAWAI ES 920 W ...

Ako stage piano zapojíte?

Stage piano Kawai má vstup na pedál, bluetooth a 6,3 mm Jack. S pridanou bezdrôtovou technológiou Bluetooth piano možno ľahko prepojiť s populárnymi hudobnými aplikáciami, čím získate unikátny a skvelý hudobný zážitok. Na spojenie s aparatúrou je k dispozícii 6,3 mm Jack konektor. Na koncertovanie sa vám osvedčia vstavané reproduktory s výkonom 40 W. Ku klávesom toho veľa potrebného nie je, avšak obsahom balenia je okrem samotného stage piana aj adaptér, notový pult a pedál. Najviac sa vám pri hraní bude hodiť sustain, čiže damper pedál, ktorý predĺži dozvuk hraných tónov, aj keď už nebudete kláves držať prstom. Footswitch pedál, čiže nožný prepínač, je nenahraditeľným pomocníkom každého hudobníka. Tento externý spínač umožňuje pohodlné prepínanie nastavení vášho dvoj- alebo viackanálového zosilňovača priamo počas hry.

MIDI:

DIN

DIN MIDI:

MIDI In a MIDI Out

USB MIDI:

USB to Host a USB to Device

Rozmery:

145 × 1340 × 375 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

17 kg

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ Stage piano
Počet klávesov 88

MIDI

MIDI DIN
DIN MIDI MIDI In, MIDI Out
USB MIDI USB to Host, USB to Device

Rozmery

Šírka 1 340 mm
Hĺbka 375 mm
Výška 145 mm
Hmotnosť 17 kg

Klaviatúra

Vyváženie Vyvážená (s kladivkovou mechanikou)
Veľkosť klávesov Štandardné
Materiál Plast
Povrch Matný
Vlastnosti Dynamika

Charakteristika

Počet zvukov 38
Výkon reproduktorov 40 W
Typ pedála Sustain, Footswitch
Efekty Reverb
Funkcie Sprievody, Split, Layer, Nahrávanie, Simulácia nástrojov, Metronóm
Balenie obsahuje Adaptér, Notový pult, Pedál
Farba Biela
Kód:  KAW002o1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KA ES920W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12