Obnoviť stránku

Kávovary a presso stroje Sencor

Kávovary Sencor

Kávovary Sencor: Perfektná šálka kávy na každý deň

Kávovar Sencor dokáže pripraviť takú kávu, ktorú poznáte z tých najlepších kaviarní. Vďaka prehľadnému LED displeju vyniká jednoduchou obsluhou, kde zvolíte požadovaný druh nápoja. Možnosť rozobratia jednotlivých častí potom zaistí komfortnú údržbu. Kávovary Sencor vyvinú tlak až 19 barov, čo znamená, že výsledkom ich práce bude skutočne výborné espresso. Automatický presovač však nie je jediným v ponuke. Na svoje si prídu aj milovníci klasických pákových kávovarov alebo americkej prekvapkávanej kávy. Staňte sa skutočným baristom v pohodlí vášho domova.

Automatické kávovary sencor

Ten pravý komfort zaistí automatický kávovar Sencor

Automatické kávovary Sencor zaujmú čistým nerezovým dizajnom. Majú šírku len 180 mm a ponúkajú dotykový LED displej, vďaka ktorému sa ľahko ovládajú. Pýšia sa tiež jednoduchou údržbou – všetko je jednoducho rozoberateľné a jednotlivé časti je možné umývať v umývačke riadu. Povrch potom stačí vyleštiť handričkou. Automatický kávovar Sencor najvyššieho radu je navyše dodávaný s dvoma nádobami na automatickú výrobu mliečnej peny.

Čerstvo pomletú kávu pripraví pákový kávovar Sencor

Pre všetkých z vás, ktorí si neodpustia svoj ranný rituál výroby kávy, je tu pákový kávovar Sencor. K dispozícii sú modely s pákou na paru na ručnú výrobu napeneného mlieka, alebo s nádobou na automatickú prípravu tejto mliečnej peny. Pákové kávovary Sencor sa vyrábajú v prémiovom nerezovom vyhotovení a disponujú čerpadlami od 15 barov do 20 barov pre optimálnu intenzitu a chuť kávy. Vďaka rozoberateľným častiam sa tiež veľmi ľahko udržujú.

Pákové kávovary Sencor
Kávovary sencor

Kávovar Sencor vykúzli aj lahodnú prekvapkávanú kávu

Každý ráno nepije espresso – Sencor preto milovníkom veľkého ranného hrnčeka kávy ponúka širokú škálu prekvapkávačov. Mávajú umývateľný filter, takže vám ich údržba zaberie iba zlomok času. V ponuke sú rôzne tvary aj farby, takže si vyberie skutočne každý. Prekvapkávače Sencor vám navyše pripravia aj sypaný čaj. Nahrievacia platnička potom nápoj udrží dlho teplý. 

Spresniť parametre
53 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09