Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kávovary a presso stroje Bosch

TASSIMO

Objavte TASSIMO

Prečo TASSIMO? Štýlové stroje, dômyselná technológia, lahodné nápoje a vaše obľúbené značky – je tu celý svet TASSIMO, ktorý môžete objavovať. Jednoduchým jediným stlačením tlačidla si vychutnáte dokonalé espresso, latte macchiato, alebo klasickú filtrovanú kávu. Spokojní však budú aj milovníci jemnej horúcej čokolády, alebo lahodného čaju. Vyberte si zo širokej ponuky nápoj presne podľa vašej chuti.

Kávovar TASSIMO Bosch

Kávovar TASSIMO Bosch – spoznajte nevšedný zážitok

Kávovar TASSIMO Bosch vynikne ako štýlový pomocník v každej kuchyni. O najjednoduchšiu prípravu nápoja sa postará TASSIMO Vivy, ktorý je úplne automatizovaný a vďaka kompaktným rozmerom šetrí miestom. Ak často pripravujete svoje obľúbené nápoje v zhone, pomôže vám elegantný kávovar TASSIMO Suny. Technológia Smart Start pripraví kávu ihneď po stlačení tlačidla. Optimálnu intenzitu i objem kávy vám potom umožní nastaviť model My Way.

Kapsuly TASSIMO – to je 13 druhov nápojov

Aby ste si mohli vychutnať obľúbenú šálku kávy v pohodlí domova, budete potrebovať kapsuly TASSIMO. Svojou veľkosťou sú prispôsobené na optimálnu dávku jednej kávy. Vďaka širokej ponuke 13 druhov kapsúl si vychutnáte chuť nielen klasického espressa, ale aj lahodného cappuccina a čokolády Milky. Aby ste mali všetky druhy kávy vždy poruke, kúpte si stojan na kapsuly TASSIMO.

TASSIMO kapsuly
Kávovar Bosch TASSIMO

Kávovar Bosch TASSIMO je nabitý technológiami

Kávovar Bosch TASSIMO vyrába nápoje, ktoré sú perfektné v každom smere. Plní sa kapsulami s jedinečnou patentovanou technológiou čiarového kódu INTELLIBREW, ktorá dá vášmu prístroju presné pokyny – určí správnu teplotu, množstvo vody aj čas prípravy. Všetko, čo musíte pre svoju šálku kávy urobiť, je jednoducho zasunúť TASSIMO kapsulu do prístroja, stlačiť štart a voilà! Systém INTELLIBREW robí všetko za vás.

Urobte si presne takú kávu, na akú máte chuť.

Príprava kávy už nemôže byť jednoduchšia. TASSIMO – press play.

Spresniť parametre
38 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11