Obnoviť stránku

Vergnano Espresso Arabica 10 ks

- kompatibilný s kávovary Nespresso® Original*
4,5 25 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 4,10 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,94 €/ks
Pri kúpe 3-5 ks 3,68 €/ks
Pri kúpe 6-9 ks 3,52 €/ks
Pri kúpe 10 a viac ks 3,28 €/ks

Vergnano Espresso Arabica 10 ks

Každý z nás určite pozná ten okamih, kedy sa cítite vyčerpaní a bez energie. Najlepším spôsobom ako zlomiť tento nedostatok plynúci z prepracovania alebo nedostatku spánku je šálka výbornej kávy. Nie je tajomstvom, že pri vypití hoci len jediného hltu tohto nápoja sa zostrujú vaše zmysly a vlieva sa vám energia späť do žíl.

Neopakovateľná aróma

Vergon Arabica sú kapsuly, ktoré môžete využívať v kávovaroch Nespresso. Samozrejmosťou je využitie kávovarov Citiz, Pixie, Essenza a Lattissima. Jednotlivé kapsuly sú balené do malých balíčkov tak, aby nedochádzalo k strate vône a jedinečnej arómy. Každá kapsula obsahuje 5 gramov zmesi z výberu kávových zŕn nazbieraných v krajinách Latinskej Ameriky. Káva Arabica sa vyznačuje naozaj silnou chuťou a neopakovateľnou arómou. Kapsuly sú vyrobené z plastu Biodé, ktorý je recyklovateľný a ekologicky šetrný. Každá jednotlivá šálka tohto nápoja rozpráva svoj jedinečný príbeh začínajúci pri raste rastlinky, pokračujúci zberom a jemným namletím. Nechajte sa unášať na vlne silnej arómy, jemnej chuti a neopakovateľnej vône.

Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény Bez alergénov

Počet porcií

Počet porcií 10 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje
Určenie Espresso

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica
Pôvod kávy Južná Amerika

Typ kapsúl

Druh kapsúl Nespresso Original kompatibilné

Intenzita

Intenzita Dark

Veľkosť šálky

Veľkosť šálky Espresso
Kód:  KAV0101
Produktové číslo:  008-006270

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01