Obnoviť stránku

Karl Lagerfeld Silikónový Kryt pre Airpod Black

4,8 22 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Karl Lagerfeld Silikónový Kryt pre Airpod Black

Nielen povrchovému poškodeniu a poškriabaniu vašich slúchadiel Apple AirPods, ale aj ich strate, zabráni toto puzdro značky Karl Lagerfeld s moderným čiernym vzhľadom. Puzdro z odolného silikónu ochráni vaše slúchadlá Apple AirPods Pro a poskytne im bezpečie pred vonkajšími vplyvmi. Slúchadlá môžete vďaka výrezu nabíjať priamo v silikónovom kryte. Navyše si ho môžete zavesiť napríklad na tašku alebo pútko nohavíc pomocou pripevneného krúžku. Čierny dizajn s moderným motívom dodáva puzdru Karl Lagerfeld Black atraktívny vzhľad.


Kľúčové vlastnosti puzdra na slúchadlá Karl Lagerfeld Black

  • Puzdro s moderným dizajnom určené pre slúchadlá Apple AirPods 1 a AirPods 2
  • Vaše slúchadlá budú so silikónovým puzdrom Karl Lagerfeld v bezpečí pred vonkajšími vplyvmi, medzi ktoré patria nárazy alebo vniknutie prachu
  • Kvalitný silikón je na dotyk príjemný a puzdro pritom veľmi odolné a ľahké
  • Ochranné puzdro Karl Lagerfeld Black udrží v bezpečí vaše slúchadlá AirPods, navyše ich možno nabíjať aj priamo s krytom
  • Pomocou kovového krúžku pripevníte kryt kamkoľvek
  • Čierne štýlové vyhotovenie Karl Lagerfeld puzdra s nevšedným motívom

Silikónové puzdro Karl Lagerfeld Black ochráni vaše slúchadlá AirPods

Majte svoje slúchadlá Apple AirPods stále v bezpečí ako doma, tak aj na cestách vďaka tomuto silikónovému puzdru Karl Lagerfeld v modernom čiernom dizajne. Cool motív puzdra oslní všetkých okolo vás. Kryt sa veľmi ľahko zapína aj otvára a jeho hladký povrch je príjemný na dotyk. V silikónovom kryte Karl Lagerfeld Black nájdete výrez pre možnosť nabíjania vašich slúchadiel Apple AirPods 1 aj AirPods 2 priamo v puzdre. Pomocou kovovej karabíny si puzdro so slúchadlami môžete pripnúť, kam vás napadne – napríklad k taške alebo na batoh.


Parametre a špecifikácia

Typ a určenie

Typ Puzdro
Určenie AirPods 1

Vlastnosti

Vlastnosti Karabína
Farba Biela
Materiál Silikón
Kód:  KALAc1
Produktové číslo:  3700740463789
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18