Obnoviť stránku

KÄRCHER WD 6 P Premium

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KÄRCHER WD 6 P Premium

Multifunkčný vysávač, ktorý zvládne prácu nielen pri veľkých upratovaniach a renováciách, ale aj v dielňach, pivniciach a záhradách. Jeho veľký výkon, ktorý prevyšuje príkon 1 300 W, oceníte najmä pri vysávaní vody. Plochý skladací filter možno pohodlne vybrať z vyberateľnej kazety umiestnenej v hlave prístroja bez toho, aby došlo ku kontaktu s nečistotami. Pri vysávaní možno pomocou funkcie čistenia zašpinený filter stlačením tlačidla účinne vyčistiť silnými pulznými nárazmi vzduchu a tým obnoviť sací výkon vysávača. Zásuvka so spínacou a vypínacou automatikou umožňuje pracovať s pripojeným elektronáradím a rovno odsávať nečistoty, ktoré vzniknú pri hobľovaní, rezaní alebo brúsení.

Ďalšie vlastnosti

  • Dĺžka sacej hadice: 2,2 m
  • Dĺžka sacej trubice: 2 × 0,5 m
  • Vnútorný priemer príslušenstvo: 35 mm
  • Hmotnosť: 9,48 kg
  • Vypúšťacia skrutka pri väčšom množstve vody

Vysávač je napriek svojim rozmerom prispôsobený aj vysávaniu v stiesnených podmienkach. Ak odstránite odnímateľnú rukoväť, môžete nasadiť najrôznejšie hubice priamo na saciu hadicu.Tam, kde nie je vysávanie predsa len možné, môžete stroj prepnúť do funkcie vyfukovania a predmet či štrbinu vyfúkať. Pri práci oceníte aj odkladaciu priehradku na malé diely. Celý prístroj potom odstavíte v parkovacej polohe s premysleným uložením hadíc a kábla.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra Vodný filter

Príkon

Príkon 1 300 W

Zberná nádoba

Objem 30 l
Materiál Kov

Rozmery a hmotnosť

Šírka 41,8 cm
Výška 69,4 cm
Hĺbka 38,2 cm
Hmotnosť 9,48 kg
Kód:  KASK020s
Produktové číslo:  13482720
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06