Obnoviť stránku

Kärcher WD 4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher WD 4

Výkonný multifunkčný vysávač pre váš dom, garáž aj dielňu, ktorý jeho spoľahlivý a stály výkon zaraďujú do solídnej strednej triedy. Je vybavený nárazuvzdornou plastovou nádobou s objemom 20 l, takže môžete v pokoji dokončiť prácu bez zdržovania s vysypávaním nečistôt. Plochý skladací filter možno pohodlne vybrať z vyberateľnej kazety umiestnenej v hlave prístroja, bez toho aby ste sa sami zašpinili. Navyše máte v balení priložený filsové filtračné vrecko.

Ďalšie vlastnosti

  • Dĺžka sacej hadice: 2,2 m
  • Dĺžka sacej trubice: 2 × 0,5 m
  • Vnútorný priemer príslušenstvo: 35 mm
  • Hmotnosť: 7,1 kg
  • Ochrana proti nárazu
  • Otočný spínač (On / Off)
     

Inovatívny je aj podlahová hubica s dvoma gumovými a dvoma štetinovou clipsovými lištami, ktoré si môžete variabilne vymieňať a poradiť si tak s každou špinou. S vysypávaním pomôže aj jednoduchý a rýchly otváracia systém "Pull and Push". Nechýba parkovacia poloha pre priestorovo úsporné uloženie vysávača, ale aj hadíc, kábla a ostatného príslušenstva.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová

Rozmery a hmotnosť

Šírka 38,4 cm
Výška 52,6 cm
Hĺbka 36,5 cm
Hmotnosť 7,1 kg
Kód:  KASK020j
Produktové číslo:  13481100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18