Obnoviť stránku

Kärcher WD 3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher WD 3

Vysávač, ktorý si poradí s upratovaním celej vašej domácnosti, dielne i interiéru auta. K tomu všetkému mu postačí len malé množstvo vody. S príkonom 1000 W je ekonomicky úsporný a pritom si zachováva vlastnosti naozaj výkonného vysávača. Je vybavený nárazuvzdornou plastovou nádobou s objemom 17 l, takže môžete dokončiť prácu bez vysypávania vrecka.   Patrónový filter a mokro-suchá hubica   rovnako umožňuje nezastaviť sa pred mokrou podlahou alebo rozliatou mláčku a v pokoji pokračovať vo vysávaní.

Ďalšie vlastnosti

  • Dĺžka sacej hadice: 2 m
  • Dĺžka sacej trubice: 2 × 0,5 m
  • Vnútorný priemer príslušenstvo: 35 mm
  • Hmotnosť: 5,5 kg
     

Tam, kde nie je vysávanie predsa len možné, môžete stroj prepnúť do funkcie vyfukovania a predmet alebo štrbinu vyfúkať. Inovatívny je aj podlahová hubica na Clips sa zmiešavacie vložkou p ro dosiahnutie najlepších výsledkov čistenia bez ohledu na to, či ide o suchú alebo mokrú, jemnú alebo hrubú nečistotu. S vysypaním odpadovej nádoby vám pomôže jednoduchý a rýchly otváracia systém "Pull and Push". Nechýba parkovacia poloha pre priestorovo úsporné uloženie vysávača, ale tiež hadíc, kábla a ostatného príslušenstva.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Rozmery a hmotnosť

Šírka 38,8 cm
Výška 50,3 cm
Hĺbka 34 cm
Hmotnosť 5,5 kg
Kód:  KASK020f
Produktové číslo:  16298000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03