Obnoviť stránku

Kärcher WD 2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher WD 2

Vysávač, ktorý si poradí s upratovaním celej vašej domácnosti i interiéru auta predstavuje základný model vysávačov Kärcher. S príkonom 1000 W je ekonomicky úsporný, pritom však neuveriteľne výkonný a pri manipulácii s ním oceníte aj jeho menšiu hmotnosť. Je vybavený nárazuvzdornou plastovou nádobou s objemom 12 la hygienickým papierovým sáčkom.   Penový filter a mokrosuchá hubica   rovnako umožňujú nezastaviť sa pred malým množstvom vody a v pokoji pokračovať vo vysávaní.

Ďalšie vlastnosti

  • Dĺžka sacej hadice: 1,9 m
  • Dĺžka sacej trubice: 2 × 0,5 m
  • Vnútorný priemer príslušenstvo: 35 mm
  • Hmotnosť: 4,5 kg

Inovatívny je aj podlahová hubica na Clips sa zmiešavacie vložkou p ro dosiahnutie tých najlepších výsledkov pri čistení. S vysypaním odpadovej nádoby vám pomôže jednoduchý a rýchly otváracia systém "Pull and Push". Nechýba parkovacia poloha pre priestorovo úsporné uloženie vysávača, ale tiež hadíc, kábla a ostatného príslušenstva.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Rozmery a hmotnosť

Šírka 36,9 cm
Výška 43 cm
Hĺbka 33,7 cm
Hmotnosť 4,5 kg
Kód:  KASK020a
Produktové číslo:  16297600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09