Obnoviť stránku

Kärcher SC 4 EasyFix SK Set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher SC 4 EasyFix SK Set

Vyskúšajte nový parný čistič, ktorý vás ohromí svojou rýchlosťou, pohodlným zaobchádzaním a moderným dizajnom. Za púhych 30 sekúnd je pripravený na použitie. Kärcher SC4 EasyFix vás zbaví špiny a priľnavej špiny takmer na každom povrchu. Odstráni baktérie bežné v domácnosti, a to bez použitia chemických prípravkov. Komfort zaistí aj podlahová hubica EasyFix, ktorá je súčasťou príslušenstva. Životnosť parného čističa Kärcher predlžuje odvápňovaciu patróna, ktorá z vody odstraňuje vápenaté zlúčeniny. Čistenie si môžete prispôsobiť dvojstupňovou reguláciou pary. Užitočná je aj priehradka na úschovu kábla a príslušenstvo.

 
 
 
 

Hlavné prednosti čističe Kärcher SC 4 EasyFix CZ Set

  • Kärcher je najrýchlejší parný čistič súčasnosti
  • Komfort zaistí priehradka na úschovu kábla a príslušenstvo
  • Čistí bez chémie
  • Kärcher SC 4 EasyFix zbavíi priľnavej špiny
  • Odstráni až 99,99% všetkých baktérií bežných v domácnosti
  • Balenie parného čističa obsahuje   podlahovú hubicu EasyFix
 
 
 
 
 

Rýchlosť, spoľahlivosť a kvalita parného čističa

Na rozdiel od svojho predchodcu Kärcher SC 3 EasyFix má tento parný čistič navyše integrovanú priehradku na bezpečné uloženie kábla a príslušenstva. Vďaka kedykoľvek naplniteľné nádrži na vodu môžete s čističom pracovať bez prerušovania. Nahrievacia doba je iba 30 sekúnd a Kärcher SC 4 EasyFix je pripravený k akcii. Nasadená odvápňovaciu patróna automaticky odstraňuje z naplnené vody vápenaté zlúčeniny a zaručuje tak dlhšiu životnosť stroja. Parný čistič odstráni špinu z dlaždíc, varné dosky, digestory a vyčistí aj najmenšie ryhy - vrátane priľnavej špiny.

 
 

Multifunkčné príslušenstvo čističe na uľahčenie práce

Vítaným pomocníkom čističe Kärcher je aj podlahová hubica EasyFix s flexibilným kĺbom pre dokonalú ergonómiu. Na hubicu ručného čističa môžete ľahko pomocou systému suchých zipsov pripevniť utierku z mikrovlákien a zase ju pohodlne odstrániť, bez toho aby ste prišli do kontaktu so špinou. Čistenie povrchu a nečistôt si ľahko prispôsobíte pomocou dvojstupňovej regulácie pary.

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Objem nádoby 0,8 l
Tlak pary 3,5 bar

Funkcie

Funkcie Detská poistka, Bezpečnostný ventil, Odnímateľný zásobník na vodu, Nastaviteľný výstup pary
Kód:  KARPC539
Produktové číslo:  9.733-001.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08