Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kärcher SC 4 EasyFix

4,8 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher SC 4 EasyFix

Parný čistič Kärcher SC 4 EasyFix je univerzálnym pomocníkom na upratovanie v celej domácnosti, a to úplne bez použitia chémie. Dôkladné čistenie odstráni až 99,99 % všetkých bežných baktérií v domácnosti, ktoré sa vyskytujú na tvrdých plochách. Parný čistič sa pomocou vysoko účinnej pary postará o precíznu čistotu dlaždíc, varných dosiek, digestorov a tých najmenších rýh a priehlbín. Ľahko odstráni silno prilepené nečistoty, usadeniny tuku a nečistoty každého druhu, a to aj na ťažko prístupných miestach. Vďaka súprave na čistenie podláh pripravíte parný čistič Kärcher v priebehu okamihu na dôkladné upratovanie tvrdých povrchov vo vašej domácnosti. Množstvo pary možno pritom individuálne regulovať priamo na rukoväti podľa príslušného povrchu a stupňa znečistenia. Prácu bez prerušovania zase umožňuje kedykoľvek naplniteľná nádrž na vodu.

Kľúčové vlastnosti parného čističa Kärcher SC 4 EasyFix

  • Parný čistič na upratovanie celej domácnosti
  • Vysoko efektívne čistenie pomocou pary bez použitia chémie
  • Odstráni až 99,99 % všetkých bežných baktérií
  • Možnosť regulácie množstva pary
  • Vhodný na čistenie dlaždíc, varných dosiek, digestorov, rýh, priehlbín
  • Odstráni aj silno prilepené nečistoty a usadeniny
  • Parný čistič Kärcher so súpravou na čistenie podláh
  • Podlahová hubica s flexibilným kĺbom
  • Vysoko kvalitná podlahová utierka z mikrovlákna
  • Poťah na ručnú hubicu z mikrovlákna
  • Ľahké skladovanie
  • S detskou bezpečnostnou poistkou
  • Farebné vyhotovenie: čierno-žlté

Dokonale čisté podlahy

Parný čistič Kärcher SC 4 EasyFix je doplnený o súpravu na čistenie podláh s flexibilným kĺbom na podlahovej hubici. Vďaka tomu zabezpečí precízne výsledky čistenia na najrôznejších tvrdých podlahách. Vysoko kvalitná podlahová utierka z mikrovlákna odstráni aj veľmi odolné nečistoty. Zaiste oceníte aj jednoduchú výmenu handričky bez kontaktu s nečistotami a jej pripevnenie pomocou systému suchých zipsov. Flexibilný kĺb hubice pritom umožní pohodlné a efektívne čistenie aj ťažšie prístupných miest.

Parný čistič Kärcher je nenáročný na skladovanie

Vďaka svojim kompaktným rozmerom je čistič Kärcher nenáročný na úložný priestor. K ľahkému skladovaniu a komfortnému používaniu prispeje úschova príslušenstva priamo na čističi a parkovacia poloha pre podlahovú hubicu. Vybavený je bezpečnostnou detskou poistkou, ktorá ponúka spoľahlivú ochranu pred zaobchádzaním malými deťmi. Parný čistič Kärcher SC 4 EasyFix zaručí vždy dokonalé výsledky čistenia.

    

Rozmery:
38 × 27,3 × 25,1 cm

Hmotnosť:
4,1 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Objem nádoby 0,8 l
Tlak pary 3,5 bar

Funkcie

Funkcie Detská poistka, Bezpečnostný ventil, Odnímateľný zásobník na vodu
Kód:  KARVY204
Produktové číslo:  1.512-450.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11