Obnoviť stránku

Kärcher SC 3 EasyFix

4,6 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher SC 3 EasyFix


Parný čistič Kärcher SC 3 je pripravený ihneď na použitie

Parný čistič Kärcher SC 3 EasyFix je univerzálnym pomocníkom na upratovanie v celej domácnosti, a to úplne bez použitia chémie. Dôkladné čistenie odstráni až 99,99 % všetkých bežných baktérií v domácnosti, ktoré sa vyskytujú na tvrdých plochách. Parný čistič sa pomocou vysoko účinnej pary postará o precíznu čistotu dlaždíc, varných dosiek, digestorov a tých najmenších rýh a priehlbín. Ľahko odstráni silno priľnuté nečistoty, usadeniny tuku a nečistoty všetkého druhu, a to aj na ťažko prístupných miestach. Vďaka sade na čistenie podláh pripravíte parný čistič Kärcher SC 3 behom okamihu na dôkladné upratovanie tvrdých podláh vo vašej domácnosti. Množstvo pary možno pritom individuálne regulovať priamo na rukoväti podľapríslušného povrchu a stupňa znečistenia.


Kľúčové vlastnosti parného čističa Kärcher SC 3 EasyFix

  • Vysoko efektívne čistenie pomocou pary bez použitia chémie
  • Odstráni až 99,99 % všetkých bežných baktérií
  • Možnosť regulácie množstva pary
  • Vhodný pre čistenie dlaždíc, varných dosiek, digestorov, rýh, priehlbín
  • Odstráni aj silno priľnuté nečistoty a usadeniny
  • Parný čistič Kärcher SC 3 so súpravou na čistenie podláh
  • Podlahová hubica s flexibilným kĺbom
  • Vysoko kvalitná podlahová utierka z mikrovlákna
  • Poťah pre ručnú hubicu z mikrovlákna
  • S nasadenou odvápňovaciu patrónou
  • Ľahké skladovanie vďaka kompaktným rozmerom
  • S detskou bezpečnostnou poistkou

Parný čistič Kärcher SC 3 je pripravený ihneď na použitie

Iba 30 sekúnd potrebuje parný čistič Kärcher SC 3 na svoje zahriatie, vďaka čomu je veľmi rýchlo pripravený na použitie. Prácu bez prerušovania umožňuje kedykoľvek naplniteľná nádrž na vodu. Nasadená odvápňovacia patróna pritom automaticky a účinne odstraňuje z vody vápenaté zlúčeniny a predlžuje tak životnosť prístroja.


Dokonale čisté podlahy

Parný čistič Kärcher SC 3 EasyFix je doplnený o súpravu na čistenie podláh s flexibilným kĺbom na podlahovej hubici, vďaka čomu zabezpečí precízne výsledky čistenia na najrôznejších tvrdých podlahách. Vysoko kvalitná podlahová utierka z mikrovlákna odstraní aj velmi odolné nečistoty. Určite oceníte aj jednoduchú výmenu handričky bez kontaktu s nečistotami a jej pripevnenie pomocou systému suchých zipsov. Flexibilný kĺb hubice pritom umožní pohodlné a efektívne čistenie aj ťažšie prístupných miest.



Kärcher SC 3 je nenáročný na skladovanie

Vďaka svojim kompaktným rozmerom je čistič Kärcher nenáročný na úložný priestor. K ľahkému skladovanie a komfortnému používaniu prispeje úschova príslušenstva priamo na čističi a parkovacia poloha pre podlahovú hubicu. Vybavený je bezpečnostnou detskou poistkou, ktorá ponúka spoľahlivú ochranu pred zaobchádzaním malými deťmi. Parný čistič Kärcher SC 3 EasyFix zaručí vždy dokonalé výsledky čistenia.

  • Hmotnosť: 3,1 kg
  • Rozmery: 36 × 25,3 × 23,6 cm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 900 W
Objem nádoby 1 l
Tlak pary 3,5 bar

Funkcie

Funkcie Detská poistka, Bezpečnostný ventil
Kód:  KARVY203
Produktové číslo:  1.513-110.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03