Obnoviť stránku

KÄRCHER RCF 3

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
607,90 €

KÄRCHER RCF 3

Už vás nebaví zdĺhavé vytieranie podláh na kolenách starou handrou? Váš čas aj námahu ušetrí robotický mop Kärcher RCF 3, ktorý sa postará o ľahké vytretie všetkých tvrdých podláh v domácnosti. Vďaka premyslenej technológii valca odstráni nielen zaschnuté tekutiny a všetku odolnú špinu, ale aj prach a iné drobné nečistoty. Navyše sa nemusíte báť, že by vošiel na koberec a urobil na ňom paseku. Pomocou automatickej detekcie sa totiž kobercom spoľahlivo vyhne. Čaká vás však oveľa viac. Robotický mop Kärcher RCF 3 ponúka rôzne režimy čistenia, takže si všetko môžete prispôsobiť presne podľa požiadaviek a nárokov vašej domácnosti. Jednoduché ovládanie zaistí mobilné aplikácie.

Robotický mop Kärcher RCF 3 a jeho kľúčové vlastnosti

  • Robotický mop Kärcher na ľahké vytrenie tvrdých podláh v domácnosti
  • Odstráni zaschnuté tekutiny, odolnú špinu, prach aj iné nečistoty
  • Vďaka automatickej detekcii sa spoľahlivo vyhne kobercom
  • Premyslený systém dvoch nádrží
  • Ponúka rôzne režimy čistenia
  • Jednoduché ovládanie Kärcher RCF 3 pomocou mobilnej aplikácie alebo tlačidla
  • Možnosť nastavenia plánu a času upratovania
  • Hlasový výstup, senzory proti pádu

Systém dvoch nádrží

Robotický mop Kärcher RCF 3 disponuje premysleným systémom dvoch nádrží. Zatiaľ čo čistiaci valec je neustále zvlhčovaný čistou vodou z jednej nádrže, nečistoty a použitá voda sa zbierajú v druhej nádrži. Samozrejmosťou je detekcia prázdnej nádrže na čistú vodu alebo naplnenie nádrže na nečistoty. Oboje je indikované LED diódami a tiež v mobilnej aplikácii.

Robotický mop Kärcher RCF 3 sa ľahko ovláda v mobilnej aplikácii

Robotický mop Kärcher RCF 3 ľahko nastavíte pomocou mobilnej aplikácie, a to nielen z domu, ale aj z akéhokoľvek iného miesta. Mop tak pokojne vykoná svoju prácu, zatiaľ čo ste v práci alebo na výlete. V aplikácii tiež nájdete všetky informácie o stave prístroja aj aktuálnom priebehu upratovania. Aplikácie aj robot sú navyše pravidelne aktualizované.

Nastavenie plánu aj času upratovania

V aplikácii si pohodlne navolíte rôzne režimy aj intenzitu čistenia, vymedzíte miesta, ktoré nemajú byť upratané, či deaktivujete funkciu vyhnutia sa kobercom. Rovnako si môžete nastaviť plán a čas upratovania. Mop Kärcher RCF 3 sa potom automaticky spustí sám podľa vášho zadania. Ak robot vyžaduje servis alebo pomoc, oznámi vám to hlasom aj v aplikácii.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie

Špecifické vlastnosti

Prekonanie prekážky do výšky 1,5 cm
Funkcie Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania, Hovoriaci po česky

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Mobilná aplikácia

Typ povrchu

Typ povrchu Tvrdé podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3 h
Doba chodu 120 min
Kapacita batérie 5 200 mAh

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica

Zberná nádoba

Objem 0,12 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Výška 12 cm
Hĺbka 34 cm
Hmotnosť 4,9 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  KRCrbm36
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1.269-660.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12