Obnoviť stránku

Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone PFI

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone PFI

Doprajte si nabíjanie a synchronizáciu vášho iPhonu vo veľkom štýle s dokovacou stanicou Kanex. Majte ju neustále pri sebe, či už ste doma, v kancelárii či kdekoľvek inde. Umožňuje pohodlné volanie, bez toho aby ste museli telefón držať v ruke či pridáva ďalšie obrazovku do vášho pracovného priestoru, takže môžete pracovať na projekte a zároveň sledovať displej mobilného telefónu, či nemáte nové správy či emaily.

Štýlové nabíjanie a synchronizácia

Dokovacia stanica je precízne navrhnutá v celom rozsahu. Pevná hliníková konštrukcia úplne ladí s dizajnom iPhonov. Samozrejmosťou je odolný Apple Lightning PFI konektor, ktorý je zapustený v čiernom silikónu, čo umožňuje jednoduché vloženie a následné vybratie telefónu. Súčasťou balenia je metrový USB kábel, ktorý stačí zapojiť do voľného USB portu na počítači.

Kľúčové vlastnosti

  • Hliníkové prevedenie
  • Lightning konektor
  • Atraktívny dizajn
  • USB kábel súčasťou balenia

Kanex Aluminium Lightning Dock sa pýši označením "Made for iPhone", čo znamená, že toto zariadenie bolo špeciálne navrhnuté pre použitie s iPhonom a výrobcom bolo certifikované na zhodu s požadovanými parametrami spoločnosti Apple.
Kompatibilné zariadenia:

  • iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad mini 3, iPad mini 2, iPod Nano, iPod touch

Parametre a špecifikácie:
Konektor:
Lightning konektor
Vstup:
5,1 V +/- 0,1 V
Výstup:
4,55 ~ 5,25 V / 2,4 A
Farebné prevedenie:
strieborné
Dĺžka kábla:
1 m

Kód:  KANX40b
Produktové číslo:  K8PDOCK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16