Obnoviť stránku

Kancelárske stoly

Kancelársky a pracovný stôl by rozhodne nemal chýbať v žiadnej pracovni alebo detskej izbe. Ponuka je skutočne široká a jednotlivé stoly sa líšia konštrukciou, materiálom, množstvom úložného priestoru a množstvom ďalších parametrov. Ktoré sú tie najdôležitejšie a ako vybrať ten pravý kancelársky stôl pre vás?

Pokračovať
Spresniť parametre
286 položiek

Kancelárske stoly

Kancelársky stôl je nenahraditeľnou súčasťou každého pracovného priestoru – najmä kancelárie. V ponuke sa nachádza celý rad modelov, z ktorých si vyberie každý, či už hľadá dizajnový kúsok alebo maximálne funkčný variant, ktorý bude zárukou zdravého pracovného prostredia.

Kancelárske stoly podľa umiestnenia

Ak vyberáte kancelárske stoly, prípadne modely do iných priestorov, mali by ste brať do úvahy, kde budú umiestnené a akú funkciu budú plniť. V prípade, že ste v práci častokrát zavalení hŕbou papierov a zároveň potrebujete mať dostatok priestoru na prácu, mohol by sa vám hodiť veľký kancelársky stôl s pultom alebo kancelársky stôl s kontajnerom, ktorý pojme všetko potrebné.

Pokiaľ hľadáte univerzálnejší a odolnejší model, multifunkčný pracovný stôl by vám mohol brnknúť na tú správnu strunu. Ešte vyššiu mieru praktickosti ponúka pracovný stôl na kolieskach, ktorý môžete ľahko presúvať. Ak bojujete s nedostatkom miesta vo vašej kancelárii či pracovni, zvoliť tiež môžete pracovný stôl skladací.

Vybrať kancelársky stôl biely, čierny či v inom dizajne?

Kancelársky stôl sa pýši širokou paletou dizajnov. Vyberať môžete podľa svojho vkusu aj s prihliadnutím na zariadenie priestorov, kde sa bude vynímať vami vybraný kancelársky stôl. Dub sonoma patrí medzi najobľúbenejšie varianty, ak ale dávate prednosť jednoduchšiemu vyhotoveniu, zvoliť si tiež môžete pracovný či písací stôl biely. Hodí sa takmer všade a krásne presvetlí priestor. Písací stôl čierny je naopak dizajnovo odvážnejším a unikátnejším kúskom, ktorý by sme ale neodporúčali umiestňovať do stiesnenejších priestorov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03