Obnoviť stránku

Prestigio MultiPad Visconte 3 16GB 3G

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Prestigio MultiPad Visconte 3 16GB 3G

Prestigio MultiPad Visconte 3 je ďalším nástupcom obľúbeného tabletu. Skrýva sa v ňom kompletný počítač vo forme dobre prenosného tabletu a robí z neho neuveriteľné all-in-one zariadenie pre prácu, štúdium i zábavu na cestách . Vychutnajte si zábavu aj riešenie každodenných pracovných úloh v dôverne známom prostredí. Moderný systém Windows 8.1 vás udrží na cestách produktívne oveľa viac a dlhšie ako bežný Android. Zoznámte sa teda s novým Visconte 3 vybaveným výkonným hardvérom, ktorý poháňa vysoko výkonná Li-Pol batéria (7000 mAh) pre 6 hodín prehrávania videa alebo celý deň práce bez dobíjania.
MultiPad Visconte 3 beží na špičkovom štvorjadrovom procesore Intel Atom s rýchlosťou až 1,83 GHz pre hladšie spracovanie aj tých najzložitejších priania a nevídaný grafický výkon zabudovanej grafiky. Multitasking, práca s pripojenými zariadeniami a v rôznom softvéru i aplikáciách sa vďaka tomu stali rýchlymi a ľahko použiteľnými prostriedkami pre zmysluplnú prácu. Rovnako tak jeho silu oceníte pri vyhodenie z kopýtka - hrajte hry a prehrávajte HD videa. Tablet je tiež pozoruhodný pre jeho úžasné vizuálne podanie z dôvodu prítomnosti 10,1 "IPS displeja.
Chcete tabletom tiež zaznamenať jedinečnej udalosti? S 5Mpx fotoaparátom nie je žiadny problém vytvoriť pekné fotografie alebo video. Tablet sa môže pochváliť aj vynikajúcou konektivitu, a to ako bezdrôtovú, tak aj konektorovú. Vďaka WiFi a 3G modemu môžete byť na sieti kdekoľvek a pripravení reagovať na aktuálne dianie. Bluetooth pripojí bezdrôtové periférie a ostatné pojme USB štandardu OTG - pripojte klávesnicu, myš a veľké množstvo ďalších doplnkov. Kvalitný prenos obrazu na veľkú plochu obstará Mini HDMI.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,1 "
Maximálne rozlíšenie 1280 × 800 px

Procesor

Typ procesora Intel Atom
Frekvencia procesora 1,33 GHz (1 330 MHz)
Core Boost Frekvencia 1,83 GHz (1 830 MHz)
Cache procesora 2 MB

Operačná pamäť

Typ pamäte SDR

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

Výbava

Výbava Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 5 Mpx

Batéria

Kapacita batérie 7 000 mAh
Maximálna výdrž batérie 5,88 h

Rozhranie

Grafické výstupy Micro HDMI
Optická mechanika Bez mechaniky
Kód:  PSGT0001b
Produktové číslo:  PMP810TD3GBS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06