Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Pamäťová hra, zvuky

29,90 €

Pamäťová hra, zvuky

Ponúkame vám pamäťovú hru – zvuky, ktorá je vhodná pre deti už od roku a pol. Táto hra je zložená zo šiestich párov drevených trojuholníkových hranolov, z ktorých každý disponuje iným zvukom. Deti si najskôr precvičia ušká a neskôr aj pamäť,  pretože každý hranol je označený notou svoje farby. Nota je len na jednej strane, takže pri precvičovaní pamäti stačí hranol otočiť hore nohami, vykonať zvuk a potom hádať farbu noty. Hranoly v pamäťovej hre –zvuky sú vyrobené z kvalitného dreva a ozdobené notami vo veselých farbách. 

Kľúčové vlastnosti vzdelávacej súpravy Pamäťová hra zvuky

  • Pamäťová hra zvuky je vhodná pre deti už od 18 mesiacov
  • Obsahuje 12 drevených hranolov
  • Každý hranol možno identifikovať vďaka farebne odlíšených nôt
  • Pamäťová hra zvuky rozvíja zmysly a pamäť

Rozmery:
50 mm × 60 mm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1,5 rokov
Odporúčaný vek od 1,5 roka

Vlastnosti

Typ Pokusy a experimenty
Kód:  HRAbz21730
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060138820326

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13