Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad V460

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad V460

Kompaktne a moderne spracovaný cestovné notebook Lenovo IdeaPad V460, ktorý ponúkne luxusné metalické šasi a nadštandardný výkon vo vyváženom pomere hravo zvládajúci aj multimediálnu zábavu a počítačové hry. Primárne je však počítané s prenášaním a notebook je teda možné zabezpečiť cez snímač odtlačkov prstov, zámkom USB portu, ale aj technológií Bio Excess dovoľujúci jednoducho nastaviteľné a spoľahlivé šifrovanie citlivých dát. Dodávaná batéria poskytuje aj cez solídny výkon napájania až na 4 hodiny a celková hmotnosť 2,2 kg iste pozitívne prispeje pre jeho prenášanie.
Dostatok priestoru pre vaše dáta zaistí LENOVO IDEAPAD V460 kapacitou 500 GB na pevnom disku s rýchlym prístupom a pod ochranou akcelerometra. Vďaka WiFi sa komfortne pripojíte na internet kedykoľvek a kdekoľvek v dosahu signálu. Spolu s integrovanou kamerou dosiahnete pohodlného a kvalitného videohovoru s Vašimi priateľmi cez Skype a ďalšie komunikačné programy.Bezdrôtové pripojenie periférnych zariadení alebo mobilného telefónu poskytne rozhranie BlueTooth 2.1. Moderné HDMI konektor poslúži pre prepojenie s LCD alebo plazmovou televíziou.
Bohatý výpočtový výkon v notebooku LENOVO IDEAPAD V460 zabezpečí inovatívne dvojjadrový procesor Intel Core i3 370mm taktovaný na frekvencii 2,4 GHz. Táto nová generácia procesorov je schopná lepších výkonov pri rovnakej frekvencii, aktuálne automaticky meniť frekvenciu alebo rovno vypínať celé jadrá v prípade, že momentálne nepotrebujete vysoký výkon. Rýchle grafické spracovanie pre multimédiá i počítačové hry je v rukách grafickej karty NVIDIA GeForce 310M, ktorá zachováva vynikajúci pomer medzi spotrebou a výkonom. Navyše technológie NVIDIA Optimus poskytujúce energetickú efektivitu pri práci na batériu. V prípade výkonovo nenáročné grafiky automaticky prepne na energeticky úspornejšie integrovanú grafickú kartu Intel HD Graphics v procesore. Zásobenie dátami zabezpečí rovno 4 GB operačnej pamäte DDR3.Notebook je dodávaný bez operačného systému.
Parametre a špecifikácie:

Procesor:
Intel Core i3 370mm s frekvenciou 2,4 GHz
3 MB L3 cache
2 jadrá, 4 thready
Max TDP: 35 W
Operačná pamäť:
4 GB DDR3
Pevný disk:
500 GB
7200 RPM
Serial ATA
Displej:
14 "TFT LCD displej s LED podsvietením, lesklý
Rozlíšenie: 1366 x 768 pixelov
16,7 miliónov farieb
Grafická karta:
NVIDIA GeForce 310M s 1024 MB vlastnej pamäte + Intel HD Graphics (prepínateľná)
NVIDIA Optimus
Optická mechanika:
DVD SuperMulti DL
Multimédiá:
Podpora High-definition audio
Reproduktory 2x 2 W
Zabudovaný mikrofón
Webová kamera 1,3 Mpx
Komunikácia:
WiFi 802.11b/g/n
LAN Ethernet 10/100 Mbps
Bluetooth 2.1
Rozhranie:
3x USB 2.0
1x HDMI
1x slúchadlá
1x mikrofón
1x RJ-45
1x Čítačka odtlačku prsta
Napájanie:
Li-Ion batéria, 6 článkov
Výdrž na batériu až 4 hodiny
Operačný systém:
Bez OS
Rozmery:
340 x 234 x 20,2 - 32,9 mm
Hmotnosť:
cca 2,2 kg
Kód:  NT254g4b
Produktové číslo:  59053952
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06