Obnoviť stránku

Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant - čierny (model 2015/2016)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant - čierny (model 2015/2016)

Dizajnovo vydarený pánsky elektrobicykel značky Kalkhoff, ktorý v sebe snúbi viac ako 95 rokov skúseností tohto svetoznámeho nemeckého výrobcu. Kombinuje kvalitné komponenty, najmodernejšie technológie a známu nemeckú precíznosť v hmotnostne ľahkom športovom vyhotovení. Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant je veľmi pohodlný a zároveň bezpečný. Skvele sa hodí na každodenné cestovanie do práce, školy alebo za zábavou, ako aj na najrôznejšie výlety všetkého druhu.

Kľúčové vlastnosti

  • Pánsky elektrobicykel v ľahkom športovom vyhotovení
  • Tichý chod
  • Prakticky umiestnené ovládacie prvky na riadidlách
  • Dlhý dojazd
  • Plynulé radenie (shift-sensor technology)
  • Kvalitné a účinné brzdy
  • Predný aj zadný svetlomet
  • Hliníkový rám

250 W pod kapotou

Dušu elektrobicykla Kalkhoff Pro Connect Impulse 9 - Diamant predstavuje výkonný (36 V/250 W) motor Impulse 2.0. Ide už o druhú generáciu tohto úspešného hnacieho zariadenia, ktoré ponúka plynulé radenie, a to aj pri záťaži. To všetko vďaka zabudovanej technológii shift-sensor technology, ktorá vytvára úplne jedinečný pocit z jazdy. Šliapanie je veľmi mäkké a pohodlné.

Motor Impulse 2.0 je poháňaný integrovanou 36 V dobíjacou batériou. Samozrejme záleží na okolitých podmienkach a režime jazdy, s plne nabitým akumulátorom je však možné prejsť vzdialenosť až 135 km na jedno nabitie.

Bezpečnosť na prvom mieste

Okrem výkonného motora a zabudovanej batérie dizajnéri nezabudli ani na celý rad bezpečnostných prvkov. V prvom rade sú to účinné hydraulické brzdy Shimano M396. Nechýba ani predné a zadné osvetlenie s parkovacím svetlom. V neposlednom rade oceníte aj blatníky. Tie nielenže zabránia znečisteniu vášho oblečenia, ale aj vďaka nim je cestovanie zase o niečo bezpečnejšie.

Jednoduché a bezpečné ovládanie

Riadidlovú časť elektrobicykla zdobí niekoľko prakticky umiestnených ovládacích prvkov, prostredníctvom ktorých nastavíte úroveň asistencie. Stred riadidlovej časti však predstavuje kompaktný LCD displej zobrazujúci všetky dôležité informácie. O stave batérie, úrovni asistencie, aktuálnej rýchlosti či prejdenej vzdialenosti tak máte vždy neustály prehľad. Všetko prakticky na jednom mieste.

Kód:  EKK421a2
Produktové číslo:  623520221
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13