Obnoviť stránku

Kalkhoff Agatti Impulse 7 HS - Wave - Absinthbeige (model 2015/2016)

Príslušenstvo k tovaru

Kalkhoff Agatti Impulse 7 HS - Wave - Absinthbeige (model 2015/2016)

Hľadáte vhodný elektrobicykel do mesta aj na dlhšie vychádzky? Chcete niečo výkonnejšie s dobrým dojazdom na jedno nabitie? Mestský elektrobicykel Kalkhoff Agatti Impulse 7 HS v béžovej farbe s hliníkovým rámom Wave s veľkosťou 50 cm a s výkonným stredovým pohonom Impulse II je práve taký.

Ponúka tri stupne asistencie a dojazd na jedno nabitie až 180 km. Pohodovú jazdu zaručuje optimálne rozloženie hmotnosti a 7-rýchlostná prehadzovačka Shimano Nexus.

Hlavné prednosti

  • Dojazd na jedno nabitie až 180 km
  • 3 stupne asistencie
  • 7 rýchlostných prevodov
  • Výkonný 250 W motor
  • Kompletne pripravený na cestu
  • Dobíjanie batérie len 4 hodiny

Spoľahlivý pohon

Stredový motor Impulse II s výkonom 250 W bol vyvinutý v Nemecku. Vďaka svojej kvalite víťazí v mnohých nezávislých testoch. O dostatok energie sa stará výkonná batéria Impulse Li-Ion 36 V/522 Wh, ktorej na dobitie stačia len 4 hodiny.

Motor sa aktivuje len pri šliapaní a automaticky sa vypne pri dosiahnutí rýchlosti 25 km/h. V prípade, že dôjde energia, alebo motor vypnete, je jazda na elektrobicykli rovnaká ako na bežnom cestnom bicykli.

Ergonómia a výbava

Elektrobicykel Kalkhoff Agatti Impulse 7 HS s nízkym rámom Wave v sebe kombinuje pohodlie a nízke nasadanie. Radenie je veľmi jemné, s automatickým prerušením ťahu motora v okamihu radenia. Hydraulické ráfikové brzdy Magura HS11 vám zaistia bezpečné zastavenie v každej situácii.

Bicykel je kompletne vybavený nosičom, stojanom, blatníkmi, pumpičkou a samozrejme predným aj zadným svetlom. O všetkých funkciách elektrobicykla máte prehľad na LCD displeji Impulse LCD Compact s tlačidlom na asistenciu pri vedení bicykla.

Ako správne vybrať elektrobicykel?

  • Základom je rám, ktorý je v tomto prípade vhodný pre mužov aj ženy. Výška rámu má vplyv na sedenie na bicykli, a tým na pohodlie počas jazdy. Pri správnom určení výšky rámu berte do úvahy telesnú výšku v cm a dĺžku sedlovej rúrky v cm. Na priloženom obrázku sa môžete pozrieť na konkrétne odporúčania.
  • Ďalším dôležitým bodom je použitie. Chcete jazdiť iba po meste na kratšie trasy? Potom vám stačí menej výkonný elektrobicykel s nižším dojazdom. Ak však chcete jazdiť aj ďalej alebo je terén kopcovitý, vyberte si výkonnejší model. Elektrobicykel so silnejším motorom vám ponúkne dostatočnú rezervu do kopcov.
  • Pri výbere zvážte aj výbavu, pretože všetko, čo vám bude chýbať, budete musieť dokúpiť. Je lepšie používať príslušenstvo určené priamo pre daný elektrobicykel, ako nejaké neznačkové.
Kód:  EKK211b6
Produktové číslo:  615522357

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04