Obnoviť stránku

K2R Intensive White (10 ks)

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu
Pri kúpe 1 balenie 3,19 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 3 €/balenie
Pri kúpe 3 balenie 2,81 €/balenie
Pri kúpe 4 a viac balenie 2,62 €/balenie

K2R Intensive White (10 ks)

Túžite po dokonale bielom oblečení, ktoré bude stále vyzerať ako nové aj po niekoľkonásobnom vypraní? Ušetrite si prácu aj každodenné starosti a vyskúšajte revolučnú novinku na trhu v podobe unikátnych bieliacich obrúskov na pranie Intensive White od popredného výrobcu Henkel. Vďaka dômyselne patentovanej technológii zostane vaše biele oblečenie stále žiarivé a čisté aj bez nežiaduceho efektu zošednutia. Dôkaz hľadajte na obrúsku.


Kľúčové vlastnosti

  • Revolučná patentovaná technológia zachytáva nečistoty a zabraňuje nežiaducemu zošednutiu bielizne
  • Jednoduché použitie - obrúsok stačí len vložiť do práčky a pridať bielizeň
  • Profesionálna a šetrná starostlivosť
  • Balenie obsahuje 10 kusov bieliacich obrúskov
Intensive white

K2R Intensive White

Dajte zbohom nežiaducemu zošednutiu

Použitie je také jednoduché! Obrúsok vložíte do práčky, potom pridáte bielizeň a vami vybraný prací prostriedok. O všetko ostatné sa postará samotný obrúsok. Silné zložky efektívne neutralizujú všetky nečistoty vo vode, čím zachovávajú bielizeň stále bielu a chránia ju pred zošednutím. Doprajte vášmu obľúbenému oblečeniu profesionálnu a šetrnú starostlivosť.


Ušetrite si prácu, čas aj financie

Unikátne obrúsky boli špeciálne navrhnuté a fungujú na princípe silného magnetu, ktorý vo vode dokonale zachytí uvoľnenú farbu aj špinu počas pracieho cyklu.   Obrúsky možno využívať na ručné aj automatické pranie a rovnako aj pri sušení v sušičke. Sú vhodné pre všetky teploty, pracie cykly aj typy materiálov.

K2R Intensive White

Kód:  ODS022
Produktové číslo:  9000101016253
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11