Obnoviť stránku

JVC KD X220

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JVC KD X220

Ozvučte váš automobil obľúbenou hudbou a využite aj mobilný telefón. K dispozícii máte totiž prehrávanie a ovládanie priamo z displeja mobilného telefónu s operačným systémom Android alebo iOS. 24-bitovému prevodu digitálneho zvuku neujdú žiadne detaily a MOS-FET zosilňovač zvuk rozvinie aj do vyšších hlasitostí. Pri pripojení telefónu do USB poskytne aj výkonné nabíjanie batérie vďaka nadštandardnému 1 A výstupu. K rádiu možno dokúpiť aj bluetooth súpravu (KS-BTA100) a rádio sa vám razom premení na handsfree na telefonovanie bez použitia rúk.

Kľúčové vlastnosti

  • Autorádio s USB konektorom a AUX vstupom
  • Zachovanie detailov 24-bitovým prevodníkom
  • Podpora Android a iPhone aplikácií
  • Priame ovládanie a komunikácia s inteligentnými telefónmi
  • Výkonný USB výstup (1 A) vhodný na dobíjanie

Samozrejme, nie je nutné mať telefón. USB pojme rovnako aj flashdisk s rozsiahlou hudobnou knižnicou. K dispozícii je tiež klasický 3,5 mm vstup AUX na čelnom paneli, ktorým pripojíte skutočne akýkoľvek prenosný prehrávač s výstupom pre slúchadlá. Stačí len prepojiť vhodným káblom. Nutnou samozrejmosťou je zabudovaný rádiový tuner RDS, ktorý vám poskytne prehľad o dopravnej situácii a svojim vysielaním spríjemní dlhé cestovanie.

Parametre a špecifikácia:

Výkon:
4x 50 W (max.)

Vlastnosti:
3-pásmový ekvalizér CEQ
RDS tuner
Neutrálny LCD displej
Červeno podsvietené tlačidlá
Tel. mute
Linkové výstupy
Odnímateľný panel
Vyhotovenie: čierne
Rozmery:
188 x 58 x 119

Parametre a špecifikácia

Kód:  JVC201u2
Produktové číslo:  KD X220
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16