Obnoviť stránku

JVC GZ-RX605B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JVC GZ-RX605B

Potrebujete spoľahlivého spoločníka na cesty do prírody, rodinné dovolenky alebo zimné radovánky v snehu s deťmi? Tieto vaše potreby jednoznačne naplní praktická kamera vyrobená firmou JVC. Úsmev vám na tvári vyčarí model JVC GZ-RX605B v elegantnom čiernom farebnom vyhotovení. Bez problémov zvládne natočiť video vo FullHD (1 920 × 1 080 pixelov) a starostlivo tak zachytiť všetky dôležité momenty. A aby ste boli svojim životným okamihom ešte bližšie, disponuje kamera štyridsaťnásobným optickým priblížením a šesťdesiatnásobným dynamickým zoomom. Zachytiť tak všetky detaily v scéne už nebude problém.

Kľúčové vlastnosti digitálnej kamery JVC GZ-RX605B

  • Kamera JVC GZ-RX605B v elegantnom čiernom farebnom vyhotovení
  • Disponuje vysokou odolnosťou proti vode, mrazu, prachu i pádom
  • Využíva snímač CMOS 2,5 Mpix, ktorý má spätné podsvietenie
  • Vstavané WiFi rozhranie a bezdrôtový prenos videa do pc či smartfónu iFrame
  • Kamera JVC GZ-R405D bez problémov ponúkne vzdialený pohľad vďaka technológii Live Cam
  • Disponuje dotykovým LCD displejom veľkým 80 mm
  • Kamera JVC GZ-R405D sa môže pochváliť 40× optickým a až 60× dynamickým zoomom
  • Ponúkne až 8 GB internej pamäte s možnosťou rozšírenia o pamäťovú kartu
  • Funkcia rozpoznávania tvárí a časozberného záznamu videa
  • Natáčanie v rozlíšení Full HD – 1 920 × 1 080 pixelov
  • Technológia K2 pre kvalitný záznam zvuku

JVC GZ-RX605B – priateľ pre nekomfortné situácie

S kamerou JVC GZ-RX605B môžete vycestovať takmer kamkoľvek. Bezpečnosť vašej kamere zariadi praktická vodoodolnosť s certifikátom IPX6/IPX8, ktorá nedovolí vode zaútočiť na vašu kameru. Ďalšou vysoko oceniteľnou vlastnosťou je prachuvzdornosť IP5X garantovaná metódou MIL-STD-810F 516.5 alebo mrazuvzdornosť testovaná v teplotách až -10 až 40 stupňov Celzia. Aby vaše zábery boli presne také, po akých túžite, pomôže vám inteligentná protiotrasová technológia, ktorá zabráni nepríjemnému chveniu a rozklepaniu pri pohybe. Pri väčších akciách príde vhod funkcia detekovania tváre s automatickým rozpoznávaním tváre alebo automatické prispôsobenie nastavenia podľa aktuálne snímaného prostredia.

Vždy vedieť, čo sa deje

Najväčšou prednosťou kamery JVC GZ-RX605B je bezpochyby vstavané rozhranie WiFi a možnosť komunikácie s vaším smartfónom. Vďaka technológii Live Cam a iFrame si môžete užívať vzdialeného pohľadu na natáčané prostredie a praktického bezdrôtového prenosu videa. Vašu kameru tak môžete využiť aj ako bezpečnostný prvok. Bez problému zvládne vytvárať kvalitné nahrávky vďaka snímaču CMOS 2,5 Mpix so spätným podsvietením. Videá si môžete prezerať na osemcentimetrovom 3" dotykovom displeji fungujúcom vďaka technológii LCD. Kamera JVC GZ-R405D disponuje taktiež možnosťou časozberného záznamu a pridaním inteligentných animovaných efektov. Kvalitný zvuk v každom zábere zaručí zoom mikrofón s technológiou K2 pre záznam zvuku vo vysokej kvalite. O výborný zvuk sa tiež postará celosvetovo uznávaná technológia DOLBY DIGITAL 2.0. Super LoLux, ktorá zabezpečí vysokú kvalitu videa aj za nepriaznivých svetelných podmienok a šera, o zvyšok sa postará profesionálny HD objektív KONICA MINOLTA. 

Priestor, ktorý sa hodí

Vhod vám príde celých 8 GB interného priestoru, ktoré možno samozrejme rozšíriť zakúpením SD, SDHC alebo SDXC pamäťovej karty. Statické snímky môžete urobiť s rozlíšením 10 Mpix. Zabudovaná batéria disponuje 3 200 mAh pre až 5 hodín natáčania. Keď sa batéria vybije, stačí dobiť cez USB – a pre všetkých nadšencov je počas procesu nabíjania dokonca možné stále natáčať. Telo digitálnej kamery JVC GZ-R405D disponuje tiež AV výstupom a HDMI výstupom vo verzii 1.3 a v balení nájdete dokonca softvér Everio MediaBrowser 4, ktorý umožní pohodlnú editáciu a archiváciu natočených záznamov. Kamera JVC GZ-R405D bez problému spolupracuje tiež so softvérom iMovie a Final Cut ProX. Pre jednoduchú komunikáciu je samozrejmé menu v slovenskom jazyku.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,7 cm
Výška 6 cm
Hĺbka 5,95 cm
Hmotnosť 290 g

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Detekcia tváre
Vlastnosti Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť
Stabilizácia obrazu Optická, Elektronická

Snímač

Video

Objektív

Optický zoom 40 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3,1 " (7,87 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný, Dotykový, Živý náhľad (Live View)

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty SD
Vnútorná pamäť 4 096 MB (4 GB)

Batéria

Kapacita batérie 3 200 mAh

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video Mini HDMI

Hlavný

Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 2,5 Mpx
Optický zoom 40 ×
Uhlopriečka displeja 3,1 "

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu, Detekcia tvárí, Dotykové ovládanie, Batériové napájanie

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD
Max. rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080)

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC
Vnútorná pamäť 4 096 MB (4 GB)

Výstupy

Audio/Video Mini HDMI

Batéria

Kapacita batérie 3 200 mAh
Typ napájania USB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 295 kg
Šírka 128 cm
Výška 60 cm
Hĺbka 59,5 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  JVC2001b3
Produktové číslo:  GZ-R605B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11