Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JVC GZ-R405B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JVC GZ-R405B

Potrebujete spoľahlivého spoločníka na prírodné výlety, rodinnú dovolenku alebo zimnú zábavu v snehu s deťmi? Tieto potreby jednoznačne naplní praktická kamera, ktorú vyrobila spoločnosť JVC. Hovoríme o modeli JVC GZ-R405B v elegantnom čiernom dizajne, ktorý natáča vo full HD rozlíšení (1 920 × 1 080 pixelov) a starostlivo tak zachytí všetky dôležité momenty. A aby ste boli ešte bližšie vašim okamžikom, kamera JVC GZ-R405D má až 40-násobný optický zoom a 60-násobný dynamický zoom. 

Kľúčové vlastnosti digitálnej kamery JVC GZ-R405B

  • Kamera JVC GZ-R405B v elegantnej čiernej farbe
  • Kamera má vysokú odolnosť voči vode, mrazu, prachu a pádom
  • Využíva snímač CMOS 2,5 megapixelov, ktorý má spätné podsvietenie
  • Disponuje dotykovým LCD displejom s rozmermi 80 mm
  • Kamera sa môže pochváliť 40× optickým a až 60× dynamickým zoomom
  • JVC GZ-R405B ponúka vnútornú pamäť s kapacitou až 4 GB s rozšíriteľnou pamäťovou kartou
  • Funkcia rozpoznávania tváre a časozberného videozáznamu
  • Snímanie v rozlíšení Full HD 1 920 × 1 080 p
  • Technológia K2 pre kvalitné nahrávanie zvuku

JVC GZ-R405B je priateľ pre nekomfortné situácie

S modelom JVC GZ-R405B môžete cestovať takmer kdekoľvek. Bezpečnosť vašej kamere vám poskytne praktická certifikovaná vodoodolnosť IPX6/IPX8, ktorá nedovolí, aby voda prenikla do vašej kamery. Ďalšou vysoko cenenou funkciou je odolnosť voči prachu IP5X, ktorú zaručuje metóda MIL-STD-810F 516.5 alebo mrazuvzdornosť testovaná pri teplotách od -10 do +40 stupňov Celzia. Ak chcete, aby vaše zábery boli presne také, aké chcete, inteligentná protiotrasová technológia vám pomôže predchádzať nepríjemnému chveniu a vibráciám pripohybe. Pri väčších udalostiach vám príde vhodná funkcia detekcie tváre s automatickým rozpoznávaním tváre alebo automatickým prispôsobením nastavení podľa aktuálne snímaného prostredia.

Kvalitné vybavenie je samozrejmosťou kamery JVC

Digitálna kamera JVC GZ-R405B dokáže nahrávať aj pri zatvorení obrazovky, v takzvanom režime „akčnej kamery". Vysokokvalitné nahrávanie je zabezpečené snímačom CMOS 2,5 megapixelov so spätným podsvietením. Videá si môžete prehliadať na 8 cm 3" dotykovom displeji, ktorý pracuje s technológiou LCD. Kamera JVC disponuje tiež možnosťou časozberného záznamu a pridaním inteligentných animovaných efektov. Vysokokvalitný zvuk v každom zábere zaručí zoom mikrofón s technológiou K2 pre nahrávanie zvuku vo vysokej kvalite. Záznam vo Full HD rozlíšení disponuje vysokou prenosovou bitovou rýchlosťou až 24 Mb za sekundu. Super LoLux zaistí vysokú kvalitu videa aj v nepriaznivých svetelných podmienkach a v šere, o zvyšok sa postará profesionálny HD objektív KONICA MINOLTA. 37 mm závit je určený pre rôzne druhy predsádok. 

Priestor, ktorý vyhovuje

Vhod vám prídu 4 GB vnútorného priestoru, ktoré možno samozrejme rozšíriť zakúpením SD, SDHC alebo SDXC pamäťových kariet. Statické snímky sa dajú zachytiť s rozlíšením 10 Mpix. Zabudovaná batéria disponuje 3 200 mAh pre celkovo až 5 hodín natáčania. Keď sa batéria vybije, stačí ju dobiť cez USB. Pre všetkých nadšencov je počas nabíjania dokonca možné stále natáčať. Telo digitálne kamery JVC GZ-R405B disponuje AV výstupom a HDMI výstupom verzie 1.3 a v balení nájdete tiež softvér Everio MediaBrowser 4, ktorý umožňuje pohodlné editovanie a archiváciu zaznamenaných videozáznamov. Kamera JVC bez problémov spolupracuje aj so softvérom iMovie a Final Cut ProX. Pre jednoduchú komunikáciu je samozrejmosťou menu v českom jazyku.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,7 cm
Výška 6 cm
Hĺbka 5,95 cm
Hmotnosť 0,29 kg

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Detekcia tváre
Vlastnosti Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť
Stabilizácia obrazu Optická, Elektronická

Snímač

Video

Objektív

Optický zoom 40 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3,1 " (7,87 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný, Dotykový

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty SD
Vnútorná pamäť 4 096 MB (4 GB)

Batéria

Kapacita batérie 3 200 mAh

Vstupy a výstupy

Audio/Video Mini HDMI

Hlavný

Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 2,5 Mpx
Optický zoom 40 ×
Uhlopriečka displeja 3,1 "

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu, Detekcia tvárí, Dotykové ovládanie, Batériové napájanie

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD
Max. rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080)

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC
Vnútorná pamäť 4 096 MB (4 GB)

Výstupy

Audio/Video Mini HDMI

Batéria

Kapacita batérie 3 200 mAh
Typ napájania USB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 290 g
Šírka 127 cm
Výška 60 cm
Hĺbka 59,5 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  JVC2001b2
Produktové číslo:  GZ-R405B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06