Obnoviť stránku

JVC GZ-R401B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JVC GZ-R401B

Potrebujete spoľahlivého spoločníka na cesty do prírody, rodinné dovolenky, alebo zimné radovánky v snehu s deťmi? Tieto vaše potreby jednoznačne naplní praktická kamera vyrobená firmou JVC. Hovoríme teraz o modeli JVC GZ-R401B v elegantnom čiernom vyhotovení, ktorý natáča v rozlíšení Full HD (1 920 × 1 080 pixlov) a dôkladne tak zachytí všetky dôležité okamihy. A aby ste boli dianiu ešte bližšie, disponuje kamera až štyridsaťnásobným optickým priblížením a šesťdesiatnásobným dynamickým zoomom.

Kľúčové vlastnosti digitálnej kamery JVC GZ-R401B

  • Digitálna kamera JVC GZ-R401B elegantnej čiernej farby
  • Disponuje vysokou odolnosťou proti vode, mrazu, prachu i pádom
  • Využíva snímač CMOS 2,5 Mpx, ktorý má spätné podsvietenie
  • Disponuje dotykovým LCD displejom s rozmermi 80 mm
  • Kamera sa môže pochváliť 40× optickým a 60× dynamickým a 100× digitálnym zoomom
  • Ponúkne až 4 GB internej pamäte s možnosťou rozšírenia o pamäťovú kartu
  • Funkcia rozpoznávania tvárí a časozberného záznamu videa
  • Natáčanie v rozlíšení Full HD – 1 920 × 1 080 p
  • Technológia K2 na kvalitný záznam zvuku

Priateľ do nekomfortných situácií

S kamerou JVC GZ-R405B môžete vycestovať takmer kamkoľvek. O bezpečnosť vašej kamery sa postará praktická vodoodolnosť s certifikátom IPX6/IPX8, ktorá nedovolí vode zaútočiť na vašu kameru. Ďalšou vysoko hodnotenou vlastnosťou je prachuvzdornosť IP5X garantovaná metódou MIL-STD-810F 516.5, alebo mrazuvzdornosť testovaná pri teplotách  -10 až 40 stupňov Celzia. Aby vaše zábery boli presne také po akých túžite, pomôže vám inteligentná technológia proti otrasom, ktorá zabráni nepríjemnému chveniu a kolísaniu pri pohybe. Pri väčších akciách vám príde vhod funkcia detegovania tváre s automatickým rozpoznávaním tváre, alebo automatické prispôsobenie nastavenia podľa aktuálne snímaného prostredia.

Kvalitná výbava je samozrejmosťou

Digitálna kamera JVC GZ-R405B bez problémov zvládne aj nahrávanie pri zatvorenej obrazovke v tzv. režime „akčná kamera“. Kvalitné nahrávky vám zaručí snímač CMOS 2,5 Megapixelov so spätným podsvietením. Videá si môžete prezerať na osemcentimetrovom 3" dotykovom displeji fungujúcom vďaka technológii LCD. Kamera disponuje taktiež možnosťou časozberného záznamu a pridania inteligentných animovaných efektov. Kvalitný zvuk v každom zábere vám zaručí zoom mikrofón s technológiou K2 na záznam zvuku vo vysokej kvalite. Full HD záznam disponuje vysokým bitovým tokom, až 24 MB za sekundu. Super LoLux zabezpečí vysokú kvalitu videa aj za nepriaznivých svetelných podmienok a šera, o zvyšok sa postará profesionálny HD objektív KONICA MINOLTA. Závit s 37 mm je určený na najrôznejšie druhy predsádok.

Priestor, ktorý sa zíde

Vhod vám prídu celé 4 GB interného priestoru, ktoré samozrejme môžete rozšíriť zakúpením SD, SDHC, alebo SDXC pamäťovej karty. Statické snímky môžete zhotoviť s rozlíšením 10 Mpx. Zabudovaná batéria disponuje 3 200 mAh na až 5 hodín natáčania. Keď sa batéria vybije, stačí ju dobiť cez USB – a, pre všetkých nadšencov, počas procesu nabíjania je dokonca možné stále natáčať. Telo digitálnej kamery disponuje aj AV výstupom a HDMI výstupom vo verzii 1.3 a v balení nájdete dokonca softvér Everio MediaBrowser 4, ktorý umožní pohodlnú editáciu a archiváciu natočených záznamov. Kamera bez problémov spolupracuje tiež so softvérom iMovie a Final Cut ProX. Na jednoduchú komunikáciu je určené menu v českom jazyku.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 0,6 cm
Výška 0,6 cm
Hĺbka 1,27 cm
Hmotnosť 0,29 g

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Outdoor

Snímač

Video

Objektív

Optický zoom 40 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný, Dotykový

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty SD
Vnútorná pamäť 4 096 MB (4 GB)

Batéria

Kapacita batérie 3 200 mAh

Hlavný

Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 2,5 px
Optický zoom 40 ks
Uhlopriečka displeja 3 "

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Dotykové ovládanie, Batériové napájanie

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC, micro SD
Vnútorná pamäť 4 MB (0 GB)

Výstupy

Audio/Video Mini HDMI

Batéria

Kapacita batérie 3 200 mAh
Typ napájania USB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 0,29 kg
Šírka 6 cm
Výška 5,95 cm
Hĺbka 12,7 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  JVC2001b5
Produktové číslo:  35052342
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04