Obnoviť stránku

JVC GZ R10S strieborná

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JVC GZ R10S strieborná

Digitálna kamera JVC GZ R10S striebornej farby je extrémne odolná a poradí si so štyrmi najčastejšími spôsobmi ohrozenia - odolná je proti prachu, mrazu, pádu a je tiež vodotesná! Môžete ju pokojne upustiť do šestnásťmetrovej hĺbky a svoje záznamy zachránite. Už nie je nutnosťou používať puzdro, na ochranu vašej kamery pred poškodením. Kamera bude ideálnym prístrojom pre akčných užívateľov či na dovolenke pre celú rodinu napr. k vode, na hory, na pláž či kamkoľvek inam, kde by bežná kamera mohla ľahko prísť k úrazu.

Ovládanie prístroja obstará dotyková 8 cm LCD obrazovka.

K počítaču a ďalším zariadením je kameru možné pripojiť prostredníctvom záznamových kariet SD/SDHC/SDX, USB alebo mini HDMI 1.3. Zabezpečte si svoje dáta včasným skopírovaním.

Prítomnosť 2,5-megapixelového citlivého snímača CMOS zaručuje, že je kamera schopná vytvárať Full HD klipy aj za zlého osvetlenia a to v rozlíšení 1920 x 1080 pixelov. Vytvorené videá netrpia zhoršenou kvalitou alebo zvýšeným šumom. Objektív má nielen lákavé parametre na vedenie svetla, ale aj 60-násobný dynamický a 40-násobný optický zoom.

Natáčanie aj menej skúseným používateľom uľahčí vstavaný inteligentný automatický režim a protitrasová technológia. Ten vie rozpoznať rôzne scény i tváre jednotlivých účastníkov, a podľa nich vyberie tie najlepšie nastavenia na dosiahnutie čo najkvalitnejšieho obrazu. Okrem toho kameru vužijete aj na tvorbu časozberného videa, kam zachytíte rastúce úspechy práce i krásy prírody. Zabudovaný akumulátor dokáže napájať kameru až 4,5 hodiny.

Parametre a špecifikácia

Kód:  JVC410k0
Produktové číslo:  GZ R10S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17