Obnoviť stránku

Just Cavalli CAGD06

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Just Cavalli CAGD06

Túžite po luxusnom klenotu, ktorý štýlovo oživia váš outfit? Náušnice Just Cavalli ponúknu svojim nositeľkám noblesný dizajn i precízne spracovanie. Šperk je vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele s vysokým leskom, ktoré na tele nielen skvele vyzerá, ale vďaka svojim hypoalergénnym vlastnostiam tiež nespôsobuje žiadne kožné podráždenie. Bohaté luxusne vyzerajúce náušnice majú PVD povrchovú úpravu vo farbe žltého zlata a sú bohato zdobené čírymi kryštálmi. Hodí sa skôr k slávnostnejším príležitostiam a nenechajú nikoho na pochybách, že zdobí ženu s bezkonkurenčným vkusom. 

Čím náušnice Just Cavalli zaujmú?

  • Elegantný šperk vhodný pre slávnostné outfit
  • Ušľachtilá chirurgická oceľ pre istotu zdravotne bezproblémového nosenia
  • Povrchová úprava PVD do atraktívneho zlatého odtieňa
  • Trblietavé číre kryštály pre oživenie dizajnu
  • bohato zdobené

Prečo zvoliť šperk z chirurgickej ocele?

Chirurgická oceľ sa v šperkárstve teší významnej popularite predovšetkým vďaka svojim výhodným vlastnostiam, ktorými predbehne ostatné kovy. Vyniká najmä vysokou tvrdosťou a pevnosťou, farebnou stabilitou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu aj korózii. Okrem toho sa vyznačuje hypoalergénnym zložením. To znamená, že nereaguje s kožou a nespôsobuje žiadne alergické reakcie, je preto ideálnym riešením pre jedincov alergické na ostatné kovy. Šperkom z ušľachtilej ocele sa tiež dodáva ľubovoľný farebný odtieň pomocou PVD technológie, ktorá je súčasne pokryje aj oslnivým leskom. Výsledkom je potom prekrásny klenot s prekvapivo dlhou životnosťou!

Dĺžka:
4,5 cm

Kód:  SP5104
Produktové číslo:  8033288720478

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06