Obnoviť stránku

JURA Čistiace tablety 6 ks

5 10 hodnotení

JURA Čistiace tablety 6 ks

Lahodná chuť kávy začína v správne vyčistenom kávovare, k tomu vám pomôžu čistiace tablety JURA. Kávovary JURA vynikajú samočistiacou jednotkou, ktoru aktivujete jednoduchým stlačením príslušného tlačidla. Dvojfázové čistiace tablety JURA ponúkajú nielen dokonalé vyčistenie kávovaru, ale zamedzujú aj následnému usadzovaniu kávového tuku. Váš kávovar tak bude vždy pripravený na prípravu tej najlepšej kávy a výrazne tým predĺžite aj jeho životnosť.  

Kľúčové vlastnosti čistiacich tablet JURA

  • Špeciálne dvojfázové čistiace tablety
  • Predĺžia životnosť vášho prístroja
  • Perfektne vyčistia váš kávovar od kávového tuku
  • Zamedzujú opätovného usadzovaniu nečistôt
  • Pre plne automatické kávovary JURA
  • Jednoduché použitie
  • V balení nájdete 6 kusov čistiacich tablet JURA

Dve fázy čistenia pre perfektnú čistotu

V prvej fáze tableta uvoľní usadený kávový tuk vo varnej jednotke a sitku. Pritom voda ohriata na 80 °C opláchne komponenty na vnútornej aj vonkajšej strane zariadenia. V druhej fáze čistenia špeciálne účinné látky vytvoria film na povrchu jednotlivých komponentov, ktorý zamedzuje usadzovaniu kávového tuku. 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tablety
Kód:  JURSK936
Produktové číslo:  62715
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19