Obnoviť stránku

Jupiter and Mars – PS4 VR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Jupiter and Mars – PS4 VR

Jupiter and mars - PS4 VR

Hrajte za Jupiter a Mars, dva delfíny vo futuristickom príbehu o tajomstve, láske a obeti.

Jupiter and mars - PS4 VR

Využite schopnosti vášho partnera Marsa, ktorý vás dostane von z úzkych miest, pretlačí sa cez steny alebo otvorí schránky ustríc a objavte skryté tajomstvá.

Jupiter and mars - PS4 VR

Svet transformovaný vodou

Ponorte sa do neónovej krajiny hlbín mora ako delfín, so zosilnenými echolokačnými schopnosťami. Vyriešte hádanky, hľadajte poklady, stretnite sa s legendárnymi morskými bytosťami, zbavte sa zvyškov ľudského dedičstva a priveďte vyblednutý podmorský svet späť k životu.

Jupiter and mars - PS4 VR

Svet zničený klimatickou skazou

Hra Jupiter and Mars je vsadená do vzdialenej budúcnosti na Zemi. Všetko pred čím nás veda varovala sa stalo. Hladiny morí sa zvýšili kvôli roztopeniu polárnych ľadových čiapočiek a klimatických zmien. V dôsledku toho sú pobrežné mestá úplne potopené. Od okamihu zmiznutia všetkých ľudí sa oceány začali samy obnovovať, keď sa koraly a iné takmer vyhubené stvorenia vrátili do svojich kedysi prosperujúcich úrovní.

Jupiter and mars - PS4 VR

Jupiter a Mars

Jupiter je ženský delfín so zdokonalenými echolokačnými schopnosťami, ktoré jej umožňujú prechádzať temnými vodami, poza pevné predmety a do srdca najhlbších oceánov. Ona je od povahy zvedavá a riešiteľka problémov. Mars je jej partner v živote, ostražitý a pripravený na akciu. Na svojich cestách sa stretávajú so Staršími – starodávnou a silnou rasou veľrýb, ktorá žiada agilné a inteligentné delfíny, aby im pomohli v ich úsilí zastaviť zostávajúce, stále fungujúce mechanické dedičstvo minulosti ľudstva.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Adventúra

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia VR

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Kód:  MSX465
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02