Obnoviť stránku

Jupiter 862151

Príslušenstvo k tovaru

Jupiter 862151

Základná motorová jednotka systému Jupiter 862151 je srdcom celého systému Jupiter. K jednotke sa dajú jednoducho prikúpiť potrebné nástavce. S ich pomocou, môžete stláčať, mletie obilia, mäso či semená. Ideálna na prípravu hmôt na cukrovinky.

Pomocou bajonetového zámku, jednoducho namontujete ďalšie nástavce. Motor je veľmi úsporný a prispôsobený na nepretržitú prevádzku. Zakúpením základnej motorovej jednotky, získate možnosť využívať viac mlynčekov v jednom.

Hlavné prednosti

  • Indukčný motor s plynulých chodom
  • Zvládne veľké množstvo mäsa
  • Pomocou nástavcov sa mení jeho zameranie
  • 2 rýchlosti motora

Dizajn a kvalita

Nemecká spoločnosť Jupiter sa zameriava na výrobu vysoko kvalitných kuchynských pomocníkov s unikátnym systémom JUPITER. O čo ide? Základom každého mlynčeka je kvalitná motorová jednotka Jupiter. Na ňu nadväzujú prídavné časti, ktoré sa dajú jednoducho meniť.

Benefitom je tiež tradičná nemecká kvalita spracovania a moderný dizajn.

Kód:  JUPML001
Produktové číslo:  862151

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01