Obnoviť stránku

Jupiter 810001 Variomaxx

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Jupiter 810001 Variomaxx

Nemecká spoločnosť JUPITER prichádza s výkonným kuchynským robotom do domácností, ktoré pravidelne spracovávajú väčší objem surovín. V tomto prípade dostávate nielen základnú pohonnú jednotku, ale aj vysoko kvalitnú antikorovú misu s objemom 4,5 l. V stroji s výkonom 1200 W s planetárnym systémom miešania môžete podľa potreby meniť hnetací hák pre ťažké cestá, miešací hák pre ľahké cesto, pohyblivé miešadlo , ktoré odstraňuje aj zvyšky cesta prilepené na stenu misy a šľahaciu metličku.

Pri dlhšej práci určite oceníte časovač s nastaviteľnou dobou spracovania a funkciou odpočítavania. K spokojnosti prispeje 12 rýchlostí s pulzom a spoľahnúť sa môžete aj na elektronickú reguláciu. Prostredníctvom adaptéra Variomaxx je robot kompatibilný s ostatnými nadstavcami JUPITER ako je napríklad mlynček na mäso, strúhadlo na zeleninu alebo lis na ovocie. Určite oceníte LCD displej a praktický je aj úložný priestor pre kábel. Vďaka prepracovanej konštrukcii môžete stroj ľahko spúšťať a zastavovať jedným tlačidlom. O zabezpečenie bezpečnej prevádzky sa stará funkcia automatického vypnutia.

Ďalšie vlastnosti:

  • Rozmery: 36,7 × 21 × 33,5 cm
  • Hmotnosť: 8,7 kg

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, flexi metla

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Počet rýchlostí 12
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok

Materiál

Materiál plášťa Hliník

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 21 cm
Šírka 33,5 cm
Výška 36,7 cm
Hmotnosť 8,7 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  JUPRK001
Produktové číslo:  810001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11