Obnoviť stránku

Jupiter 562010

5 1 hodnotení

Jupiter 562010

Celokovový ručný mlynček Jupiter 562010 je vyrobený z kvalitného ľahkého kovu so špeciálnym mlecím systémom JUPITER. Vďaka unikátnemu nastavovaniu hrubosti, je vhodný pre všetky druhy obilia. Využiť ho môžete aj na mletie maku, ľanového semienka či iného menšieho množstva olejnín.

Ručný mlynček Jupiter 562010 nájde svoje uplatnenie doma aj pri kempovaní.

Hlavné prednosti

  • Je celokovový, takže niečo vydrží
  • Jednoducho si nastavíte jemnosť mletia
  • Melie obilie aj olejniny
  • Vhodný aj ako cestovný mlynček

Dizajn a kvalita

Nemecká spoločnosť Jupiter sa zameriava na výrobu vysokokvalitných kuchynských pomocníkov s unikátnym systémom JUPITER. O čo ide? Asi to poznáte, ak chcete regulovať na mlynčeku hrubosť mletia. Bežný spôsob je prostrostredníctvom doťahovania matice a odhadovania, kedy je to už akurát. Systém Jupiter to uľahčil, použitím presných pozícií, ktoré môžete nastaviť.

Benefitom je aj tradičná nemecká kvalita vyhotovenia a moderný dizajn.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na mak
Kód:  JUPMM003
Produktové číslo:  562010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02