Obnoviť stránku

JUMPER MEDICAL AngelSounds JPD-200S – prenatálny odposluch

3,6 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
49,90 €

JUMPER MEDICAL AngelSounds JPD-200S – prenatálny odposluch

Senzor AngelSounds JPD 200S ponúka jedinečnú možnosť nastávajúcim mamičkám kedykoľvek v pohodlí domova počúvať srdcové ozvy ich nenarodeného dieťaťa. Prináša im istotu, že je srdiečko bábätka v poriadku a nemusí tak spoliehať len na pravidelné prehliadky u lekára, čo má veľmi pozitívny vplyv na ich psychiku. Prístroj je vybavený vysoko citlivou ultrazvukovou sondou, ktorá zaznamenáva ozvy od 16. týždňa tehotenstva. Zvuk prenáša cez hlasný zabudovateľný reproduktor alebo cez pripojené slúchadlá. Ručný ultrazvuk AngelSounds JPD 200S môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou a nahrať tlkot srdca dieťatka do počítača, čím získate krásnu spomienku na tieto úžasné a vzácne momenty.

Kľúčové vlastnosti senzoru AngelSounds JPD 200S

  • Umožňuje počúvať srdcové ozvy nenarodeného dieťaťa
  • Vysoko citlivá ultrazvuková sonda
  • Monitoring oziev od 12. týždňa tehotenstva
  • Vstavaný reproduktor a slúchadlá
  • Možnosť nahrania tlkotu srdiečka do počítača
  • Moderný dizajn a kompaktné rozmery
  • Jednoduché ovládanie

Jednoduchý monitoring dieťaťa počas tehotenstva

Senzor AngelSounds JPD 200S vyniká svojím moderným dizajnom ružovo-bielej farby a kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým je prenosný, môžete ho tak mať stále pri sebe a použiť kedykoľvek a kdekoľvek. Ovládanie monitora oziev je veľmi jednoduché, stačí len pripojiť batériu, zapnúť a priložiť na brucho. Súčasťou balenia sú slúchadlá i batérie. Spríjemnite si obdobie tehotenstva a doprajte si zažívať radosť z počúvania zvukov tlkotu srdiečka vášho očakávaného bábätka.
Parametre a špecifikácia:

Ultrazvuková frekvencia:
3,0 MHz
Batérie:
9 V
Rozmery:
157 × 124 × 57 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Monitoring dieťaťa počas tehotenstva
Kód:  BABY5906
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6951740522526

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17